{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Fargerike hus, koselige gater og storbyliv i London
Mann med sekk på rykke skuer ut over de travle gatene i London

Studere i London

Som student i London får du muligheten til å oppleve, og være en del av, en av de største og mest pulserende verdensmetropoler. Her trenger du ikke være redd for å kjede deg!

Med over 8 millioner innbyggere er London den mest folkerike regionen i Storbritannia. Over 300 forskjellige språk snakkes innenfor byen grenser og London er en sann smeltedigel som tiltrekker seg folk fra hele verden.

Spør oss om studier i London

Hvor kan jeg studere i London?

Vi samarbeider med flere universiteter i London:

Vi tilbyr gratis veiledning og kan hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Finner du ikke det du så etter? Ta kontakt med oss! Vi har nylig inngått et samarbeid med en partner som  lar oss hjelpe deg med å komme inn på flere universiteter i England.

 Hva kan jeg studere i London?

 • Study Abroad (1-2 semester)
 • Bachelorgrad
 • Mastergrad
 • Korte engelskkurs
 • Summer school (Fra 2 til 12 uker avhengig av hvor du studerer)

10 gratis aktiviteter i London

 • Kunstgallerier: Nasjonalgalleriene Tate Modern og Tate Britain huser noen av verdens fineste kunstverk. Andre store kunstgallerier i London som er verdt et besøk er det nasjonale portrett galleriet og nasjonalgalleriet ved Trafalgar Square. En annen fordel med å være kunstinteressert i London er at mange av de store kunstgalleriene og museumene holder åpent til sent om kvelden.
 • Museum: Alle av Londons største museumer har gratis inngang, men det hender at man må betale et lite gebyr for spesielle utstillinger. Ved Museum of London kan du få innblikk i Londons historie helt fra Romertiden frem til i dag.
 • Londons parker og hager: Opplev Dronning Marys rosehage i Regent's Park eller besøk St. James Park hvor du finner det som kanskje er den beste utsikten til Buckingham Palace. Hyde Park og Kensington Gardens som ligger side ved side er enorme. Her finner du blant annet minnesmærket (en lekeplass for barn) til den folkekjære prinsesse Diana og statuen av Peter Pan.
 • Gardistenes vaktbytte: Et opphold i London er rett og slett ikke komplett uten å ha sett det tradisjonelle vaktbytte blant dronningens gardister. Dronningens gardister i London har vaktbytte i det som kalles Fourecourt - området på innsiden av portene til Buckingham Palace - kl. 11.30 hver dag om sommeren og annenhver dag om vinteren. Kom i god tid og se oppvisningen fra utsiden av portene.
 • South Bank: Det er utrolig hvor mange av Londons landemerker man kan se mens man rusler langs Themsen. To eksempler er London Eye og Tate museum for moderne kunst.
 • Trafalgar Square: Torget som ble lagt på 1830-tallet er en av Storbritannias mest populære turistattraksjoner. Ved det ikoniske torget finner du også andre interessante attraksjoner, som for eksempel Nelson's Column og Nasjonalgalleriet. Trafalgar Square er ikke bare en turistattraksjon, men også stedet for flere polistiske demontrasjoner.
 • Gateartister: Det vestre torget av Covent Garden markedet har gateartister som kan underholde deg hver eneste ettermiddag. Talentfulle artister trekker ofte store folkemengder og artistene elsker å involvere publikum i sine oppvisninger. Alle som opptrer her må ha en spesiell lisens som man mottar etter å ha bestått en audition. I helgene vil du finne flere gateartister langs South Bank, spesielt utenfor nasjonalteateret.
 • Gatemarkeder: London er kjent for sine mange og innholdsrike gatemarkeder. De mest populære er Camden Market og Portobello Market, tett etterfulgt av Greenwich Market.
 • Westminister Abbey: Inngang til denne majestetiske kirken er gratis. Du skal likevel huske at selv om kirken aldri krever betaling av mennesker som kommer for å tilbe, er kirken avhengig av billettsalg for å dekke utgiftene sine. Kveldssang (Evensong) er den fineste av gudstjenestene hvor kirkekoret synger. Kveldssang holdes kl. 17.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag, i tillegg til kl. 15.00 på lørdag og søndag.
 • Gratiskonserter: Både Southbank senteret og nasjonalteateret ved South Bank området tilbyr mange gratiskonserter og andre musikale arrangementer. Hos det kongelige operahuset er publikum velkommen til en gratiskonsert hver mandag rundt lunsjtid. Gratis lunsj-konserter tilbys også ved St. Martin-in-the-Fields. På lørdager bør du derimot ta turen til Notting Hill Arts Club.

Vil du vite mer om å studere i London?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i London? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til London og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i London og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

London

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...