Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere på BIMM Institute

Studere på BIMM University

Plassering er et viktig element for de fleste musikere, og BIMM University har 7 campuser fordelt på noen av de mest kulturelle byene i Europa. Takket være en aktiv og energisk live-scene, samt gode forbindelser innen musikkindustiren, finnes det tusenvis av spennende muligheter for studenter ved BIMM Institute.

Spør oss om BIMM

Enten det handler om undervisning i klasserom, erfaring i et studio, på en scene, eller på en festival, bidrar BIMM til at studenter får så mange muligheter som mulig til å oppnå sine mål og drømmer gjennom å bygge nettverk og få erfaring innen musikk-industrien.

10 gode grunner til å studere ved BIMM University

1. Vi gir karrieren din et startskudd
Vi vet hvor stor konkurransen i musikkbransjen kan være, å hvor vanskelig det kan være bryte igjennom, derfor tilbyr vi dedikert karriereplanlegging og støtte i løpet av din tid som student ved BIMM.

2. Vi er i byer hvor musikk betyr mest
BIMM tilbyr et globalt nettverk som ikke kan matches av noen andre musikkhøyskoler. Vi har fem UK-baserte høyskoler i London, Brighton, Manchester, Bristol og Birmingham, pluss våre to tyske studiesteder i Berlin og Hamburg ... og ikke minst, Dublin.

3. Utvid ditt globale nettverk
Visste du at du kan velge å studere graden din på tvers av to europeiske BIMM-høgskoler som en del av vår unike BIMM Study Exchange? Du kan begynne studiene i èn by før du overfører til en annen for det andre året. I løpet av det siste året ditt, kan du velge å bli værende eller dra tilbake til din første høyskole!

4. Alumni i verdensklasse

Gjennom årene har vi hjulpet noen virkelig utrolige nyutdannede med å starte vellykkede karrierer innen musikk. Musikere som James Bay, George Ezra, The Kooks, Izzy Bizu ... bare for å nevne noen.

5. QAA anerkjennelse for akademisk eksellens
BIMM University ble tildelt Towed Degree Awarding Powers i Storbritannia av en 'Order for Privy Council' 14. mars 2019, etter å ha demonstrert at det oppfyller kriteriene for å bli et "anerkjent sted" for tildeling av grader i Storbritannia. (TU Dublin).

6. Masterclasses med globale superstjerner

For å bli best hjelper det å lære av de beste, så vi arrangerer for Masterclasses med noen av verdens beste musikere og eksperter innen musikkbransjen. Legender i bransjen inkludert Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers og Josh Homme, er noen av navnene som har undervist på BIMM-scenene våre.

7. Ekspert-forelesere

BIMM-foreleserne våre er ikke bare eksperter på utdanning, men de er erfarne utøvere, låtskrivere og profesjonelle i musikkbransjen som fortsatt er en aktiv del av bransjen.

8. Førsteklasses fasiliteter

Fra førsteklasses byer til det beste musikkutstyret, BIMMs fasiliteter er uten sidestykke. Enten det er bransjestandardkit fra merker som Ableton, Logic Pro, Marshall, Orange og Yamaha, eller topp moderne Mac-laboratorier, innspillingsstudioer og øvingsrom, lærer du hvordan du bruker utstyret av ypperste kvalitet som en profesjonell.

9. Jobberfaring i bransjen

BIMM-studenter har direkte tilgang til den beste arbeidsbransjen fra musikkindustrien der ute. Enten du jobber i et kommersielt funksjonsband, tar en praksisplass med en av verdens største plateselskaper, eller opptrer på eller driver en musikkfestival som Glastonbury, Reeperbahn Festival eller The Great Escape, vil du få mange store muligheter i bransen som bare kommer èn gang i livet.


10. Mulighet for liveopptreden

Fra bransjeshow og låtskriverkvelder til akustiske hendelser, det er alltid tid til å komme på scenen på BIMM. Hver BIMM-høyskole er vert for faste sluttopplevelser på byens beste live arenaer, og gir deg sjansen til å skinne foran familie, venner og bransjefolk.

Livet som student ved BIMM University

BIMM-studenter deler alle en lidenskap for musikk; Enten for å opptre, produksjon, låtskriving eller entreprenørskap. Studentene på BIMM skaper et kreativmiljø som gir de den beste muligheten til å få mest mulig ut av talentet sitt gjennom nettverk - ikke bare med hverandre, men med musikkindustrien og andre gjester som besøker høgskolen. Hvert BIMM-campus tilbyr moderne profesjonelle fasiliteter, med utstyr og programvare levert av verdens ledende produsenter av musikkinstrumenter som aktivt støtter og sponser BIMM. BIMM ligger i Fulham, bare et steinkast fra Stamford Bridge - hjemmet til fotballklubben Chelsea F.C.

Studentbolig

BIMM University tilbyr ingen overnatting på campus, men heldigvis er det flere andre gode alternativer å velge mellom. Studentene finner sitt eget bosted, og for å hjelpe har BIMM laget en 'byguide' for hvert sted. BIMM kan også hjelpe med å kontakte andre studenter som er ute etter å finne roomies gjennom f.eks. 'The Accommodation Sharers List', som sendes til studenter i velkomstpakken.

Opptakskrav

Opptakskravene til BIMM University varierer ut fra hvilket studieprogram du ønsker å studere. Flere av studieprogrammene krever at søkere skal gjennom en audition. Søkere kan velge mellom å delta på en audition/evaluering i egen person, eller å sende inn sitt bidrag (video).

Norske studenter som søker på studier ved BIMM University, må ha karakteren 4 eller høyere på vitnemål fra videregående skole. Dersom du ikke fyller dette kravet, kan ta en IELTS test. Da gjelder følgende krav:

 • Årsstudium: Generell IELTS engelsktest med total poengsum på 6 eller høyere (minimum 5.5 poeng i hver av de fire delene).
 • Bachelor eller Mastergrad: Akademisk IELTS engelsktest med total poengsum på 6.5 eller høyere (minimum 6.0 poeng i hver av de fire delene).

Vil du vite mer om BIMM University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om BIMM University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i utlandet og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett.
Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på BIMM University?

På BIMM kan du ta en bachelorgrad innen en rekke ulike studieprogram, som for eksempel:

 • Utøvende studier (trommer, sang, gitar, bass, klaviatur, m.m.)
 • Musikkproduksjon
 • Låtskriver
 • Music Business
 • Event Management
 • Musikkmarkedsføring, Media & Kommunikasjon
 • Populær musikkutøvelser (master)
 • Læring og undervisning i kreative bransjer (master)

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om studier på BIMM University.

Hvor mye koster det å studere på BIMM University?

Studieavgiften på BIMM University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Bachelorgrad fra 13 150 GBP per år
 • Mastergrad fra 12 450 GBP per år 

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv studert i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...