{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

London South Bank University (LSBU)

Studenter som sitter rundt et bor og prater sammen
Studenter på lesesalen på London South Bank University i London

Studer på London South Bank University – Vi hjelper deg!

Vi tilbyr gratis studieveiledning, og er klare til å svare på alle spørsmål du måtte ha om studier ved London South Bank University i England. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen, hvordan du kan finansiere studiene, tips til bolig og visum.

Jeg vil vite mer om LSBU

Ved London South Bank University kan du studere:

 • Bachelor
 • Master

London South Bank University (LSBU) er at av Storbritannias ledende og moderne universiteter og har et sterkt fokus på den praktiske, så vel som den akademiske siden av læring. LSBU ligger sentralt til i London sentrum, en av verdens mest kulturelle og mangfoldige byer.

5 gode grunner til å studere på LSBU

 • Campus ligger sentralt til i sentrum av London omgitt av fantastiske historiske attraksjoner
 • London South Bank University har lave skolepenger sammenlignet med mange andre universiteter i samme område.
 • Alle kursene er akkreditert, og mange er designet i samarbeid med arbeidsgivere som har fokus på personlig læring. Du er garantert en utdannelse av høy kvalitet.
 • Ved London South Bank University studerer du med fokus på å komme ut i arbeidslivet. Studieprogrammene ved LSBU er karriererettet, og de tilbyr internship eller praksisplasser som en del av utdannelsen.
 • Studentforeningen har over 50 ulike idrettslag og foreninger du kan bli med i. Mange studenter vil også være internasjonale slik som deg, da det er mer enn 2000 internasjonale studenter fra over 130 land ved LSBU.

Hvem kan studere ved London South Bank University?

Hvis du har fullført videregående skole og har generell studiekompetanse med tilfredsstillende resultater, kan du søke London South Bank University. Studier ved London South Bank University er for de som:

 • Drømmer om å studere en hel bachelor eller mastergrad
 • Ønsker å ta Ph.d. i London

Studieprogram ved London South Bank University

Du har nesten uendelig med studiemuligheter ved LSBU. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller informasjon om et bestemt kurs er tilgjengelig for internasjonale studenter. Eksempler på studieområder og kurs ved LSBU er:

Anvendt vitenskap f.eks. psykologi, biovitenskap, rettsmedisin og idrettsvitenskap

Kunst og kreativ industri f.eks. spilldesign og utvikling, medieproduksjon, webutvikling, skuespill, film- og TV -produksjon, journalistikk, fotografering, promotering og markedsføring innen mote

Arkitektur og miljø f.eks. arkitektur, anleggsteknikk, byggingsteknikk, byggeledelse og arkitektonisk teknologi

Business f.eks. forretningsledelse, digital innovasjon og entreprenørskap, forretningsstyring med prosjektledelse, internasjonal virksomhet, markedsføring, digital kommunikasjon, ledelse, regnskap og finans, økonomi og administrasjon

Ingeniørfag f.eks. Kjemi- og energi -teknikk, datavitenskap og informatikk, elektrisk og elektronisk ingeniørfag, maskinteknikk og design

Jus og samfunnsvitenskap f.eks. utdanningsstudier, forretningsrett, strafferett, internasjonale menneskerettigheter og utvikling, politikk og internasjonale relasjoner, kriminologi, sosiologi, by- og miljøplanlegning, arrangementer og underholdningsledelse, turisme og gjestfrihetsledelse

Studentbolig på London South Bank University

Hvis du bestemmer deg for å studere ved LSBU, vil du studere i hjertet av London. LSBU tilbyr flere ulike bo muligheter i nærheten av deres London Campus, men det er også i nærhet til noen av de beste mat-, kunst, sport, og natteliv-opplevelsene i Englands hovedstad. Som de sier – Du kan komme til LSBU for å studere, men du kommer til Sør-London for å leve og bo. 

London South Bank University kan hjelpe deg med å finne bolig på en av deres seks boligkomplekser. Alle vil gi deg en mulighet til å bo sentral med enkel tilgang til campus og klasser, samtidig som du bor sammen med andre LSBU studenter som gjør det enkelt å møte nye venner. Alt du trenger å gjøre er å kontakte LSBU og søke om plass så fort du har fått tilbud om å studere ved London South Bank University.

Jobbe ved siden av studiene

Internasjonale studenter som har et gyldig studentvisum, kan jobbe ved siden av studiene. Dette er en super måte å tjene litt ekstra på, slik at du har råd til alt det gøye som skjer i London. Merk at det finnes tak på hvor mye du kan jobbe ved siden av studiene.  

Søk på London South Bank University

Dersom LSBU har fanget din interesse og du ønsker å søke, ta gjerne kontakt med oss i KILROY!

Vi jobber på vegne av LSBU og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Søknadsfristene til LSBU er vanligvis i slutten av juli for september-opptak, og midten av november for januar-opptak. Merk at fristene kan endre seg fra år til år. Vi anbefaler at man søker i god tid før fristen da studiene også kan fylle seg opp.

Hvorfor KILROY?

Gratis studieveiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1 - 1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan du studere på LSBU?

 Du kan velge mellom:

 • Bachelorgrad: fra 15 900  GBP per år.
 • Mastergrad: fra 16 900  GBP per år.

Finansiering

Studieavgiften til London South Bank University varierer i henhold til studienivå og studieprogram. Kontakt oss for mer informasjon om de eksakte studiekostnadene i henhold til hva du vil studere, estimat av levekostnader i London og alle andre spørsmål du måtte ha. Vi kan også gi deg informasjon om stipend og andre finansieringsalternativer.  

Studieveiledning

Vi tilbyr gratis studieveiledning!

Antall studenter

18,000

Sted

Sør-London

Stipend

Ja, spør oss!

Les mer om...

Gratis studieveiledning

Vi hjelper deg fra A-Å, og svarer på alle spørsmålene dine.
Studieveiledning

Finansiering

Finn ut hvordan du kan finansiere studier i utlandet.
Finansiering

Tester

Noen studenter må kanskje ta en engelsk test.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...