{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studere på Ritsumeikan APU

Studere på Ritsumeikan APU
APU Campus Beppu Japan Vertical

Studere på Ritsumeikan APU

Studiene ved Ritsumeikan APU (Asia Pacific University) vil gi deg en unik opplevelse, langt utenom det vanlige. Du vil bli kjent med både japanere og andre studenter fra alle verdens hjørner og få en unik innsikt i japansk kultur og språk! Du er garantert en uforglemmelig opplevelse du vil bære med deg hele livet.

Er du nysgjerrig på å studere ved Ritsumeikan APU (Asia Pacific University)? Ta kontakt for en uforpliktende prat om studier i Japan. Om du bestemmer deg for å studere her, hjelper vi deg med alt det praktiske rundt søknad og annet papirarbeid, og sørger for at du får all informasjon du trenger om finansiering, bolig og stipender - helt gratis. 

Få gratis studieveiledning

Hvorfor studere på Ritsumeikan APU?

  • Internasjonalt miljø: universitetet har mange internasjonale studenter, i tillegg til studenter fra hele Japan - noe som gir en unik mulighet til å lære mer om japansk kultur og sprak.
  • Beliggenheten: Beppu ligger ved havet. Universitetet ligger ca. 15 minutter fra stranden og 30 minutter fra sentrum, og byen er full av liv og røre.
  • Arbeidsmuligheter: APU har en spesiell forbindelse til næringslivet, noe som gjør det mulig å få jobb i Japan etter studiene.
  • Stipender: APU tilbyr stipender til internasjonale studenter på 30-100% reduksjon i skolepenger. I tillegg gir Lånekassen nå ekstra stipend for studier i Japan!

Hva kan jeg studere på Ritsumeikan APU?

Ritsumeikan APU tilbyr studier på bachelor- og masternivå på College of International Management (APM), College of Sustainability and Tourism (ST) og College of Asia-Pacific Studies (APS). På bachelornivå kan du blant annet søke på Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Social Studies (BSocSc), og Master of Business Administration på masternivå. Det er også mulig å søke på delstudier 1-2 semestre (study abroad).

Ritsumeikan APU er det eneste universitetet i Japan som tilbyr undervisning på bachelornivå på engelsk eller japansk. Det er derfor ikke noe krav om japanske språkferdigheter før du begynner studiene her. Internasjonale studenter kan studere japansk i begynnelsen av studiet og velge japansk undervisning om en vil. APU jobber aktivt med næringslivet og det er gode muligheter for jobb i Japan etter fullførte studier.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å vite mer om hvilke studiemuligheter du har ved Ritsumeikan APU.

Ta kontakt!

Studentlivet i Beppu

Skolens campus ligger på en høyde med en vakker utsikt over Beppu, bare 30 minutter med buss fra byens sentrum. Beppu ligger vakkert ved havet og med fjell som omgir byen, og er kjent for sine varme kilder. Her finnes det mer enn 2 500 varme kilder, og du ser damp fra disse stige opp over hele byen. Attraksjonen Beppu Onsen (Hells of Beppu) er vel verdt et besøk, i tillegg til Mount Tsurum hvor du får du en fantastisk utsikt over byen fra 1 375 meters høyde.

Klimaet er ganske lik som i Sør-Europa, med varme somre og relativt kalde vintre. Sørg for at du pakker klær for alle værtyper.

Studentbolig på APU

For å lette integrasjonen mellom alle de ulike studentene tilbys alle førsteklassestudenter studentbolig på campus i det såkalte AP House. Du kan søke om enkeltrom eller et dobbeltrom som har en skyvedør på midten. I dobbeltrommene bor ofte en internasjonal og en japansk student sammen, for at du raskere skal lære mer om japansk kultur og språk - og omvendt. Alle boalternativene har wifi, delt bad og delt kjøkken. På campusområdet finnes det også et bibliotek, bokhandel, butikker, treningsstudio og to kantiner. Universitetet er kjent for sitt studiesosiale miljø og engasjement for å integrere japanske og internasjonale studenter.

Om du vil kan du bo i privat bolig utenfor campus fra andre året av studiene.

Søke på Ritsumeikan APU

Som universitetets offisielle representant i Norge og Sverige hjelper vi deg gjennom hele søknadsprosessen om du vil studere ved Ritsumeikan APU.

Siste søknadsfrist for vårens kursstart (i april) er vanligvis i oktober. Om du vil starte på høsten (i september) er siste søknadsfrist i mars. Vi anbefaler at du tar kontakt for eksakt info om søknad og søknadsdatoer.

Ritsumeikan APU krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Ritsumeikan APU et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.

For studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), at man legger ved en referanse på engelske språkkunnskaper, eller at man tar en engelsk språktest. Søkere til programmer på masternivå må normalt uansett ta en engelsk språktest.

Vil du vite mer om studier i Japan?

Ta kontakt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...