{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Japan
Studere i Japan

Studere i Japan

I Japan finner du enorme metropoler, vakre templer, varme kilder, nydelige blomstrende kirsebærtrær, høyteknologi uten sidestykke, sumobrytere, vulkaner, skisport og sushi slik det skal lages. Og dette var bare en liten smakebit. Et av verdens mest folkerike land har også blitt et av verdens mest innflytelsesrike land. Naturlig nok har da også Japan blitt et mer og mer populært studieland for internasjonale studenter.

Visste du dessuten at du som norsk student i Japan får du 4 277 kr ekstra i måneden fra Lånekassen i opptil ti måneder? Dette kommer altså I TILLEGG til den vanlige studiestøtten som alle mottar! 

Spør oss om studier i Japan

Hvor kan jeg studere i Japan?

 

Studentlivet i Japan

Universitetene holder jevn og høy kvalitet og undervisningen er i høysetet. I tillegg tilbyr flere og flere universiteter undervisning på engelsk, slik at man ikke trenger å være flytende i japansk når man begynner på studiene. Du har som regel gode muligheter til å lære deg japansk i løpet av studietiden og du vil få førstehåndskunnskap til denne spennende regionen. Dette er verdifull kunnskap å ta med seg hjem igjen og du vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Japan har en kultur som er veldig annerledes enn den vi er vant til, og et opphold der vil gi deg et helt nytt perspektiv både på verden rundt deg og deg selv.

Fakta om Japan

Folketall: ca. 127 millioner
Hovedstad: Tokyo
Største byer: Yokohama, Osaka, Nagoya, Sapporo, Kobe, Kyoto
Språk: Japansk
Valuta: Yen (JPY)
Tidssone: +8 (+7 ved sommertid)

Vil du vite mer om studier i Japan?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Japan? Ta kontakt med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Vi hjelper deg å håndtere søknad og annet nødvendig papirarbeid, samt å orientere deg rundt finansiering av studiene gjennom Lånekassen og andre stipender. Vi gjør deg også helt klar til avreise med flybiletter og rådgivning rundt forsikring og bolig. 

Book gratis studieveiledning

Japan

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!

1-1

Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.

Vi guider deg fra A-Å

Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...