{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Victoria University of Wellington

Studere på Victoria University of Wellington
Studere på Victoria University of Wellington

Studere på Victoria University of Wellington

Victoria University ligger i Wellington, New Zealands hovedstad, og er et knutepunkt for politikk, kunst og kultur. Med sin ideelle beliggenhet er Wellington også et perfekt utgangspunkt for å utforske det fantastiske landskapet på både nordøya og sørøya av New Zealand. Her får du høy akademisk standard kombinert med en avslappet og urban livsstil.

Spør oss om Victoria University

Hvorfor studere på Victoria University of Wellington?

Victoria er et populært sted å studere for lokalbefolkningen på New Zealand, men er også anerkjent internasjonalt. Victoria har studenter fra mer enn 80 land. Universitetet har svært gode tilknytninger til næringslivet i Wellington, ulike forskningssentre og styresmaktene, som har sitt hovedsete i Wellington. På New Zealand regnes Victoria for å være en ledende forskningsinstitusjon. Victoria nyter et godt rykte innen mange studieområder og studenter trives svært godt i den livlige byen.

Akademisk omdømme

Victoria University har blitt tildelt toppscore med 5 stjerner fra QS University Rankings. Fakultetene for arkitektur og design og naturvitenskaplige fag nyter stor respekt i New Zealand, og sistnevnte fakultet er også svært anerkjent innen forskning. Victoria Business School (Faculty of Commerce) er blant få business skoler i verden som er trippel akkreditert av både Association of MBAs, EQUIS, og AACSB.

Fakta

Antall studenter: 21 500
Antall internasjonale studenter: 3000
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli.

Vil du vite mer om Victoria University of Wellington?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Victoria University of Wellington? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i utlandet og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på Victoria University of Wellington?

Victoria University har syv ulike fakulteter; Architecture and Design, Commerce and Administration, Education, Humanities and Social Sciences, Law, Science og Engineering. De tilbyr programmer både på bachelor- og masternivå, og ønsker du å ta ett eller to study abroad semester kan du velge blant mange ulike fag.

Populære studier er blant annet Internasjonale relasjoner, utviklingsfag, arkitektur og design, musikk, lingvistikk, business, turisme og naturvitenskaplige fag.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere om hvilke studiemuligheter du har ved Victoria University of Wellington.

Hvor mye koster det å studere på Victoria University of Wellington?

Studieavgiften på Victoria University of Wellington varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

  • Study Abroad: fra 13 500 NZD per semester.
  • Bachelorgrad: fra 29 000 NZD per år.
  • Mastergrad: fra 32 000 NZD per år.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader på New Zealand, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...