{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

California State University Northridge

california-state-university-northridge-campus
california-state-university-northridge-students-grads

Studere på California State University, Northridge

California State University, Northridge (CSUN) er et av USAs største universiteter, og skolen tar imot ca. 3 000 internasjonale studenter årlig. Skolen ligger i hjertet av Fernando Valley, kun noen få minutter unna fantastiske strender og Downtown Los Angeles, og er derfor populært blant studenter som ønsker å leve "the Californian Dream".

Spør oss om CSUN

6 grunner til å studere på CSUN

 • Som student på CSUN får du en fantastisk mulighet til å utforske Sør-California, som er  kjent for sine vakre strender, kule nabolag (Hollywood, Beverly Hills osv.) og store attraksjoner som Universal Studios og Disneyland. I helgene kan du dra på helgetur til bl.a. Grand Canyon, Las Vegas, San Diego og San Francisco!
 • Skal du studere på CSUN kan du velge mellom et bredt utvalg av spennende fag og studieprogrammer.
 • CSUN har et spennende multikulturelt miljø med studenter fra mer enn 100 ulike land.
 • Ta med deg pensumbøkene ut i sola og forberede deg til neste forelesning på et teppe i CSUNs frodige, parklignende campus (som er større enn selveste Disneyland!).
 • Skolen har et aktivt studentmiljø med mer enn 250 ulike klubber og foreninger, samt et eget «Student Recreation Center» som bl.a. inneholder en klatrevegg, fitness-senter, squash-bane og svømmebasseng.
 • Skolen har et eget velværesenter på campus. Ved Oasis Wellness Center kan studentene nyte et stort utvalg av gratis velværetjenester som yoga, ernærningsrådgivning og meditasjon, for å nevne noe.  

Akademisk omdømme

CSUN er akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC) og har i tillegg blitt tildelt 28 unike akkrediteringer innen ulike fagfelt. Skolen har i tillegg mottatt følgende annerkjennelser:

 • CSUNs David Nazarian College of Business and Economics har blitt rangert som en av de beste handelshøyskolene i Princeton Review og er akkreditert av AACSB.
 • Mike Curb College of Arts, Media and Communication ble listet på Hollywood Reporter liste over de 25 beste filmskolene i USA. Det er en ledende institusjon innen kunst, med prisvinnende studieprogrammer innen musikk og film.

Studentlivet på California State University Northridge

Med en campus på 1438 dekar midt i hjertet av LAs San Fernando Valley, kan CSUN by på et pulserende og mangfoldig universitet med over 40 000 studenter og 4 000 ansatte. Campusen har flotte moderne bygg til forelesninger og studier, men har også egne bygg for å tilrettelegge for studentenes frie utfoldelse; blant annet the Valley Performing Arts Center og CSUNs Student Recreation Center.

CSUN har et aktivt studentmiljø og i løpet av skoleåret arrangeres det hundrevis av ulike events rundt omkring på campus. Eventene kan være alt fra konserter, teaterforestillinger og filmvisninger til inspirasjonsforedrag og sportsarrangementer. For å gjøre starten på ditt nye studentliv på CSUN så behagelig og problemfritt som mulig, tilbyr CSUN hjelp til både registrering, valg av fag og generell assistanse gjennom skoleåret dersom det skulle være noe.

CSUNs opptakskrav

Søkere må ha fullført videregående utdanning og må ha fylt 18 år for å kunne bli tatt opp på CSUN. Videre kreves det at du har et gjennomsnittlig karaktersnitt fra videregående. Merk at til studier på masternivå gjelder egne opptakskrav. Kontakt oss for detaljert informasjon om opptakskrav.

Videre kreves normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man eventuelt tar en engelsk språktest, slik som IELTS eller TOEFL-testen. Ta kontakt med oss, så veileder vi deg i valg av språktest.

Fakta

Antall studenter: 42 000
Antall internasjonale studenter: ca. 3 000 i året
Akademisk kalender: Studiestart i januar og september.

Vil du vite mer om studier på CSUN?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om CSUN? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på CSUN?

På California State University, Northridge kan du velge mellom å studere en hel grad (bachelor eller master) eller å ta et Study Abroad-program (1 eller 2 semester). Univeristetet har et stort utvalg av studieretninger og fag som du kan velge mellom. CSUN er også et av få universiteter i USA som tilbyr spesielle studieprogrammer som spanskspråklig journalistikk og musikkindustri-studier.

Dersom du tar et Study Abroad-program, kan du sette sammen sin egen timeplan bestående av ulike fag fra mange forskjellige studieretninger. Du kan blant annet ta fag innen markedsføring, kommunikasjon, språk, kultur, sosiologi, ingeniørstudier og mye mer.

Du kan studere study abroad på CSUN selv om du ikke har høyere utdannelse, men for å få flere fag å velge mellom er det fint om du har ett år med høyere utdannelse før du starter. For mer informasjon om dette, ta kontakt med en av våre studieveiledere.

Ta også kontakt dersom du vil ha mer informasjon om hvilke studiemuligheter du har ved CSUN.

Hvor mye koster det å studere på CSUN?

Studieavgiften på CSUN varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser:

 • Study abroad: Fra 7200 USD per semester
 • Bachelor: Fra 16 374 per år
 • Master: Fra 15 432 USD per år 

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i California, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...