{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Florida
Studere i Florida

Studere i Florida

Vi tilbyr gratis studieveiledning til deg som drømmer om studere i Floriada. Vi gir deg tips og råd om hvordan du har finansiere ditt studieopphold i Florida, hvor du kan bo, og hvilke fag du kan velge. Dessuten hjelper vi deg med søknaden og sørger for at du ikke går glipp av viktig informasjon og deadlines i forbindelse med dine studier i Florida. Kort fortalt gjør vi det enkelt for deg å følge studiedrømmen til Florida.

Book gratis studieveiledning

Skoler i Florida

Vi kan hjelpe deg å søke på følgende skoler i Florida:

Florida har et deilig klima med sol året rundt, et vibrerende kulturliv og et godt studentmiljø.

Studenter i Florida kan nyte godt av det store tilbudet av utendørsaktiviteter som f.eks camping, riding, sykling, fisking, golf, dyking, sejling og kajakkpadling. Det finnes også massevis av hvite sandstrender som du kan utforske rundt omkring i Florida, hvor du kan bade, svømme, snorkle, spille volleyball, o.l. 

Florida har også populære attraksjoner som Busch Gardens, Florida Aquarium, MOSI (Museum of Science & Industry), Universal Studios og Walt Disney World i Orlando.

Om New York Film Academy (NYFA)

NYFA er en av de beste film- og skuespillerskoler i verden. Skolens to hovedcampuser ligger i New York og Los Angeles, men du kan også studere på NYFA i Miami. På campus i Miami kan du studere:

  • Bachelor of Fine Arts i Film
  • Bachelor of Fine Arts i Skuespill
  • Master of Fine Arts i Film
  • Master of Fine Arts i Skuespill

Om Hillsborough Community College (HCC) 

Hillsborough Community College ligger i Tampa i Florida, ca. 1 time vest for Orlando. Tampa Bay-regionen er kjent for et variert dyreliv til havs, store sportsattraksjoner, glimrende kulturscener, samt god mat og gode shoppingmuligheter.

På HCC kan du blant annet studere:

  • Turisme
  • Business
  • Dans
  • Digitale Medier 

...og mer enn 160 andre utdannelser.

Klima

Florida har et solfylt, fuktig subtropisk klima og temperaturer mellom 24-30 °C kan ventes fra midten av mai til midten av oktober. Vintrene i Tampa Bay-området er generelt tørre og milde. I gjennomsnitt har Tampa nesten 250 soldager i året.

Vi hjelper deg med å finne ditt drømmestudie i Florida. Vi veileder deg gjennom hele prosessen og kan svare på alle spørsmål du måtte ha.

Spør oss om studier i Florida

Florida

Studenthistorier

Les flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...