{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
san-diego-edu-skyline
Studere i San Diego

Studere i San Diego

San Diego ligger på Californias sydspiss på grensen til Mexico og har et behaglig klima året rundt. Byen har flere ganger blitt kåret til "America's Finest City", mye takket være sin skjønnhet. Men byen er ikke bare vakker, den er også en av de tryggeste i USA. Byen byr på mange kulturtilbud, et deilig klima og endeløse strender. Vi samarbeider med University of California, San Diego og San Diego State University, som begge har et stort studietilbud. Vi hjelper deg gratis med å finne ditt drømmestudie.

Spør oss om studier i San Diego

Kombiner byliv og strandliv i San Diego

I San Diego skinner solen alltid - nesten alltid i hvert fall! San Diego har 300 regnfrie dager! Byen har et behagelig klima og det finnes utallige strender. Her kan alle nyte godt av de mange mulighetene for surfing, shopping og besøk til fornøyelsesparker. I San Diego og La Jolla finner du også et stort utvalg av restauranter, caféer og andre utesteder. Byen har også et rikt dyre- og naturliv, spesielt i La Jolla Cove der horder av sjøløver slikker sol på svabergene.

Når du ikke sitter på lesesalen eller i klasserommet kan du utforske alt det San Diego har å by på. Her har vi listet opp noe av det du kan finne på i San Diego:

 • Du kan besøke San Diego Safari Park, USS Midway museumet, eller hopp på et San Diego havnecruise.
 • Delta på en Øl-tour. Det er mer enn 70 bryggerier i San Diego.
 • Spis taco eller en California Burrito. Byen er kjent for sine 'taquerias' (taco-restauranter). Det finnes over 1000 taquerias i San Diego.
 • La Jolla er en avslappet småby ved kysten utenfor San Diego. Perfekt for en dag med bading, snorkeling, surfing, dykking og kajakkpadling. Og etter en lang dag på stranden kan du nyte et bedre måltid på en av de mange restaurantene som ligger i La Jolla.
 • Hopp ombord en av båtene som tilbyr hval- og delfinsafari for en opplevelse som vil ta pusten fra deg. Det marine livet langs Californias kyst er mangfoldig, og du vil blant annet kunne se hval, delfin, sel og sjøløve.
 • Besøk fargerike Mexico, Hawaii eller Palm Springs.
 • Utforsk en av de mange flotte nasjonalparkene. Her er det bare å velge: Anza-Borrego Desert State Park, Cleveland National Forest, Joshua Tree National
 • Yosemite National Park
 • Prøv kanopadling eller wakeboard på Colorado River
 • Ta toget til Los Angeles - det er en vakker togtur langs kysten.

Mange av byens store arrangementer og sosiale events foregår faktisk utenfor San Diegos sentrum. To gode områder å oppholde seg, nesten uavhengig av hva du liker å bruke tiden din på, er Ocean Beach og Pacific Beach. Her kan du shoppe, slappe av på stranden, dra på barer og enkelt komme i kontakt med ‘the locals'.

7 gratis aktiviteter i San Diego for studenter

 1. Skateparker! Det finnes flere enn 30 skateparker i San Diego alene - visste du forresten at skateboarding ble oppfunnet i California?!
 2. Balboa Park er en enorm urban kulturpark i San Diego. Inngang til den botaniske hagen er gratis, og om kvelden kan man oppleve parken med hyggelig belysning. Noen ganger holdes det også konserter med lokale band og små festivaler i parken.
 3. I den gamle delen av San Diego - Old Town, få et glimt av hvordan det var å bo i San Diego på 1900-tallet. Se på gamle hus og butikker, prøv noen av de koselige restaurantene, særlig hvis du er sulten på meksikansk mat, og avslutt med en is ved Cold Stone Creamery. Vi anbefaler også et besøk til Gaslamp Quarter.
 4. Se sjøløver slikke sol på svabergene ved La Jolla Cove
 5. San Diego Union Musem - hvor San Diego Union avis ble startet. Besøkende kan se redaktørkontoret og det opprinnelige trykkeriet.
 6. San Diego County Sheriff’s Museum i Old Town. Se vintage politiskilt, håndjern, uniformer, samt patruljebiler, helikopter, fengselcelle og rettssal.
 7. Strender! Så mange strender og så liten tid - finn din favoritt og ta med deg studiene, vennene og festen dit.

Klima

Området har et temperert middelhavsklima, mens San Diego i seg selv har subtropiske, tørre somre og masse av solskinn året rundt. Gjennomsnittstemperaturene ligger på henholdsvis 14 grader i januar og 22 grader i juli. Den varmeste perioden er normalt sensommeren/tidlig høst hvor gradestokken ofte viser over 30 pluss grader. Snø og is er mer eller mindre ikke-eksisterende om vinteren.

Book gratis studieveiledning

San Diego

Hva sier studentene?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...