{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Dagsturer

city-tours-japan-street-cover
Dagsturer med KILROY

Lyst til å spice opp eventyret ditt med en dagstur?

Har du litt ekstra tid på reisen din, kan du alltid være med på kule dagsturer. Dagsturene varer alt fra noen få timer til heldagsturer.

Det kan være alt fra gåturer i noen av destinasjonenes kule og pulserende områder, et matlagingskurs, ziplining, rafting eller noe helt annet. Det finnes noe for alle, uansett behov! 

Så dropp slaraffenlivet på stranda for en dag og bli med andre unge reisende på dagsturer du sent vil glemme. Det finnes turer som passer alle - også deg!

Hva kan du forvente på en dagstur?

Du kan alltid forvente at turene er organisert ordentlig, og at det er styr på tingene. Vi samarbeider med de kuleste engelsktalende partnerne man kan finne, som vil sørge for at du får et episk eventyr, uansett hvilken dagstur du velger. Enten det er naturskjønne dagsturer, kulturelle og innsiktsfulle dagsturer eller til og med aktive dagsturer, vil du være sikker på å få en dag vel verdt det. Siden noen av disse dagsturene er aktive, ikke vær redd for å svette fra tid til annen - det er tanken bak dem. Uansett hva du velger: du kommer til å elske det!

Hvorfor reise på dagsturer med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden og at du er i trygge hender.
Reiseråd du kan stole på
Våre reisespesialister lever og ånder reise. Og de deler sine aller beste tips med deg så du kan få en fantastisk opplevelse!
Mer penger, mer tid
Vi har gjort all research for deg så du heller kan nyte reisen din, unngå turistfeller og få mest mulig eventyr for pengene dine.

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...