{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Dykking i Great Barrier Reef

Dykke ved Great Barrier Reef | KILROY
Dykke ved Great Barrier Reef | KILROY

Opplev dykking i Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er stedet alle som digger dykking og snorkling må oppleve minst èn gang i livet. Slapp av ombord på båten, lær deg å dykke og nyt det rike dyre- og plantelivet under havoverflaten. Great Barrier Reef ligger på UNESCOs verdensarvliste og her kan du blant annet dykke med delfiner, hvaler, hai, havskilpadder og regnbuefargede fisker. 

Spør oss om dykking i Great Barrier Reef

Dykking og snorkling i Great Barrier Reef

Great Barrier Reef, med sine imponerende 900 øyer og 2500 individuelle rev, strekker seg rundt 2600 km langs kysten av delstaten Queensland på østkysten av Australia. Dette er et av verdens absolutt beste steder for snorkling og dykking. Den beste opplevelser får du ved å bli med på en live aboard-båttur der man bor på båten og slipper å reise tilbake til land ved slutten av dagen. Dersom du ikke allerede har dykkerlappen kan du uten problem ta et PADI dykkekurs mens du er på båttur. Vi tilbyr en rekke turer som passer alle ferdighetsnivåer. Dykking i Great Barrier Reef er garantert en suksess!

I Great Barrier Reef lever det mer enn 400 ulike typer koraller og 1500 fiskearter, så du kan prøve å forestille deg hvilke fantastiske opplevelser som venter deg på denne eksotiske destinasjonen. Revet er enormt av størrelse, og de ulikene delene kan alle by på forskjellige dyr og undersjøisk landskap. Great Barrier Reef passer både for nybegynnere og erfarne dykkere. Vi lover deg at du ikke blir skuffet dersom du legger din neste ferie hit!

Bidra til å bevare miljøet på dykking i Great Barrier Reef

Great Barrier Reef opplever en rekke utfordringer som følge av turisme og klimaendringer. Du kan bidra til med å bevare korallrevet ved å oppføre deg ansvarlig mens du snorkler eller dykker her. Ikke rør eller flytt på noe av det du finner under vann, aldri mat eller ta på fiskene og pass på at utstyret du har på ikke kommer borti koraller.

Vil du dykke i Great Barrier Reef?

Når du planlegger reisen må du huske på at kraftig regnfall vil påvirke sikten under vann. Desember og januar er gode reisemåneder, selv om temperaturene er på det høyeste. Hvis du ankommer uten å ha booket noe på forhånd koster det mer å bestille turer på stedet, og du risikerer at alt er fullbooket. Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Great Barrier Reef og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! 

Book et gratis møte

Hvorfor dykking i Great Barrier Reef med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg hele veien!

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...