{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid på Galapagos

Frivillig arbeid på Galapagos | KILROY
Frivillig arbeid på Galapagos | KILROY

Frivillig arbeid på Galapagos – Gjør en positiv forskjell!

Er du en åpensinnet, leken og kreativ person? Vil du være frivillig på et unikt reisemål mens du samtidig lærer et nytt språk? Ta en titt på vårt nyeste tilskudd til frivillighetsprosjekter i Ecuador!

En varm bris hilser deg når du går av flyet. Det er noen som venter på deg i ankomstsalongen, og du begynner å kjøre gjennom det episke landskapet fra Quito flyplass til det historiske sentrum. Ikke en dårlig start på en uforglemmelig tur, ikke sant? Det er her du enten vil ha et pit-stop eller ta del i den spanske introduksjonsuken før du drar til frivillighetsprosjektene på Galapagos.

Frivillighetsprosjekter på Galapagos

De frivillige prosjektene finner sted på øya San Cristobal, som ligger omtrent 1000 km vest fra kysten av Ecuador på Galapagosøyene. San Cristobal er vert for en rekke fantastiske land- og sjødyr, og er også hjemmet til den største ferskvannsinnsjøen i skjærgården: Laguna El Junco.

I samfunnet er det tre ulike frivillige prosjekter å velge mellom: undervisning på en lokal skole, delta i et barnehageprosjekt eller engasjere seg i naturvern. På alle prosjekter er helgene gratis for øyutforskning!

Galapagos bevaringsprogram

Samfunnsskolen underviser barn i alle aldre mellom 4 og 18 år. Hver klasse har en generell klasseromslærer som underviser i alle hovedfag, og får hjelp av spesialiserte lærere i emner som engelsk og idrett. Som frivillig vil din rolle være å støtte klassene som klasseromsassistent, idrettslærerassistent, organisere arrangementer eller med annen avtalt støtte.

Språket som brukes på skolen er spansk, men de lokale ansatte er vant til å jobbe sammen med frivillige som har lite kunnskap om språket. Vi anbefaler å starte med en introduksjonsuke i Quito, slik at du har noen grunnleggende fraser på plass før du ankommer Galapagos.

Barnehageprosjektet gir barnehage for barn under 5 år, hvis foreldre jobber på dagtid, her settes det alltid pris på et par ekstra hender. Du vil bruke tiden din på lek og omsorg for barna, organisere pedagogiske aktiviteter og gruppeaktiviteter – flott for frivillige med mye energi.

Hvis du er interessert i miljøet, så har Galapagos med sitt unike økosystem mange muligheter. Bli med på et gårdsbasert naturvernprogram, aktivitetene er varierte og du kan være involvert i skogplanting, forbedring av stier og stier, jobbe på en planteskole eller hjelpe til med å dyrke mat til skilpaddeoppdrettssentrene.

Spanskkurs

Hvis du ønsker å være fullt forberedt før du drar til frivillighetsprosjektene, kan du starte med å delta i en spansk introduksjonsuke i Quito. Denne første uken vil gi en idé om livsstilen og kulturen i Ecuador, introdusere høydepunktene i Quito og omgivelsene, undervise i 20 timer med spansk gruppetimer og forberede deg fullt ut for din kommende frivillighetsopplevelse.

Hvis du er bekymret for ditt lave (eller ikke-eksisterende) nivå av spansk, trenger du ikke: Undervisningsnivået vil bli tilpasset ditt og det vil være en mulighet til å starte læringen uavhengig før du drar på reisen.

Hvorfor frivillig arbeid på Galapagos med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Vi er helt for å være spontante, men enkelte ting er det en fordel å ha planlagt på forhånd for å unngå å bruke dyrebar reisetid på å løse praktiske ting.

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...