Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i utlandet

KILROY Volunteering Image South Africa
Jobb som frivillig i utlandet med KILROY

Gjør en forskjell - meld deg på frivillig arbeid i utlandet!

Vi tilbyr frivillig arbeid i utlandet innen 3 ulike kategorier: samfunnsarbeid, natur & miljø og frivillig arbeid med dyr. Samfunnsarbeid innebærer blant annet frivillig arbeid med barn, undervisning og arbeid på sykehus. Frivillig arbeid med natur og miljø passer for deg som har lyst til å jobbe med miljøvern i praksis. Frivillig arbeid med dyr er veldig populært og er perfekt for deg som har lyst til å komme tett på dyrene og ønsker bidra til å bedre dyrenes velferd.

Spør oss om frivillig arbeid

Vi stiller svært høye krav til våre partnere, og de blir nøye vurdert før vi inngår noe som helst samarbeid. Reiser du med oss kan du være trygg på at prosjektet du skal jobbe på har langsiktige mål og kommer de lokale til gode. Vi gir deg dessuten støtte dersom noe skulle gå galt, både før, under og etter oppholdet.

Er frivillig arbeid i utlandet noe for meg?

Det første spørsmålet du bør stille deg selv når du vurderer å reise til utlandet for å jobbe som frivillig er: Hvorfor vil jeg gjøre dette? Det er viktig å innse at dette ikke er en ren ferie, men en jobb. Det er forventet at du jobber hver dag (som regel ikke i helgene) og at du er interessert i det du jobber med. 

Hvor lenge burde man jobbe som frivillig?

Våre prosjekter varer fra 2 uker og opp til 30 uker. Hvor lenge du vil bli utover minimumstiden er opp til deg, men vårt inntrykk er at jo lengre du blir, jo mer får du ut av oppholdet. Dersom du blir lengre vil du nemlig få større ansvar i takt med at du får større forståelse for prosjektet.

Hvilke egenskaper bør man ha som frivillig?

De fleste av våre prosjekter krever ingen forkunnskaper. Det viktigste er at man er villig til å jobbe hardt, har et åpent sinn og en fleksibel holdning. Du må være forberedt på at hverdagen som venter deg som frivillig er ganske forskjellig fra den du er vant med hjemmefra. De fleste prosjektene vi samarbeider med drives av lokale frivillige organisasjoner og er derfor ikke alltid like velorganiserte. Du bør derfor være oppmerksom på at det kan hende at et prosjekt blir oppløst fra den ene dagen til den neste, avhengig av hva som skjer i landet. I slike tilfeller vi du risikere å måtte bytte til et annet tilsvarende prosjekt.

Språkkunnskaper
Hovedsakelig kreves det ingen språkkunnskaper utover engelsk for å kunne jobbe på våre prosjekter. Unntaket er prosjektene vi har i Sør- og Mellom-Amerika. Her kreves det som regel at man har grunnleggende ferdigheter i spansk eller portugisisk. I de aller fleste tilfeller vil du ha mulighet for å ta språkkurs i forkant av eller underveis i det frivillige arbeidet.

Hvordan kan jeg bidra til å gjøre en forskjell?

Du kan ikke forandre verden på noen få uker, men din innsats er en del av et større puslespill der hver eneste brikke er viktig uansett hvor stor eller liten den måtte være. Våre frivillige bidrar på forskjellige måter rundt omkring i hele verden. De bidrar til å øke bevisstheten om miljøskadelig praksis, de støtter lokale initiativ, de bidrar til å skape trygge rammer for førskolebarn og hjelper til med rehabilitering av skadde dyr. De frivillige gir avlastning, motiverer, inspirerer og fungerer som positive rollemodeller. Den positive effekten av de frivilliges innsats skal virkelig ikke undervurderes. 

Hvorfor skal man betale for å jobbe som frivillig?

Det du betaler for er med til å dekke følgende:

  • Overnatting
  • Måltider
  • 24-timers assistanse om noe skulle skje
  • Koordineringskostnader knyttet til prosjektet
  • Lokal transport til og fra prosjektet
  • Donasjon til prosjektet
  • Administrasjon av prosjektet

Hva inngår i prosjektene?

Overnatting er alltid inkludert i prisen og holder som regel en enkel standard. Vanligvis sover dere i køyesenger i en sovesal på et hostell eller et eget hus for frivillige. I enkelte tilfeller vil det også være mulig å velge å bo hos en vertsfamilie eller på tomannsrom.

Måltider er stort sett alltid inkludert. Noen prosjekter inkluderer alle måltider, mens andre kun inkluderer noen (f.eks. frokost og middag). Maten som serveres er enkel og typisk for det lokale området. Har du noen spesielle matallergier eller lignende er det viktig at du melder fra om dette på forhånd.

Transport mellom innkvartering og prosjektet er som regel inkludert, men det kan finnes unntak. Vanligvis er også transport fra flyplassen til prosjektet inkludert.

Ettersom det er variasjoner mellom de ulike landene og de forskjellige prosjekter bør du sjekke med våre reisespesialister hva som er inkludert i akkurat det prosjektet du er interessert i.

Må man ha en spesiell utdannelse eller arbeidserfaring for å kunne jobbe som frivillig?

Nei, nesten alle kan bidra med en hjelpende hånd. Fortell oss likevel gjerne hva du studerer eller hva slags arbeidserfaring du har, så kan vi prøve å finne et frivillig prosjekt som passer med dine ferdigheter.

Bør jeg ta med meg penger eller gaver til prosjektet?

Ikke ta med penger som gave. Om du ønsker å gi noe er det bedre å ta med klær, penner, skriveblokker eller engelske bøker. Et annet alternativ er å bidra til å kjøpe inn materiell etter at du har kommet fram. På denne måten kan du støtte den lokale økonomien samtidig som du gir noe som du på vet kommer til å være nyttig for prosjektet. Underveis i arbeidet med prosjektet kan du snakke med din lokale koordinator om mer langsiktig støtte dersom det er noe du kunne tenke deg. 

Kan man ikke bare reise avsted og fikse alt der?

Det kan du selvfølgelig gjøre, men det er ikke noe vi anbefaler. Når du reiser utenom KILROY og ikke kjenner prosjektet på forhånd, kan det være vanskelig å vite om prosjektet faktisk er legitimt. Du har ingen garanti for at prosjektet holder det det lover, samtidig som det er vanskelig å vite om prosjektet er utviklet med hensyn til lokale behov. Reiser du med KILROY kan du derimot være trygg på at prosjektet du skal jobbe på har langsiktige mål og kommer de lokale til gode. Vi gir deg dessuten støtte dersom noe skulle gå galt, både før, under og etter oppholdet.

Book et møte og få hjelp til planleggingen

Hvor kan jeg jobbe som frivillig?

Du kan jobbe som frivillig over hele verden, enten du vil jobbe med dyr, med samfunnsprosjekter eller med natur- og miljøprosjekter. Se oversikt over alle våre frivillige prosjekter lenger ned på siden.

Hvorfor frivillig arbeid med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen!

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...