{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Surfer går langs stranden på Bali
Surfebrett i stativ på Bali

Surfekurs og surf camps!

Picture this! Du er omgitt av strand, sol, krystallklart vann og andre unge backpackere - med ett felles mål: Å mestre bølgene på Bali. Bali er kanskje det perfekte stedet å lære seg å surfe på. Bali og surfing hører rett ogs lett bare sammen. Her er finner du digge strender og bra bølger, som gjør surfing på Bali populært for både newbies og erfarne surfere. Bli med på en av våre surf camps der du ikke bare lærer deg å surfe men også blir kjent med andre unge fra hele verden. Surfing på Bali er en drøm for mange, og det med GOD grunn!

Bali er et “surfers paradise” med en etablert surfekultur, krystallklart vann, perfekte bølger for nybegynnere og mer avanserte surfere. Lær deg å surfe, utforsk Monkey Forest, rismarkene i Ubud, dykk med skilpadder eller ta turen innom noen av de historiske templene i området. Spis god mat og bruk kveldene på å henge med andre surfere på et av de mange utestedene. Er du på budsjett? Ja, da er Bali stedet for deg! Du finner overnatting, mat og drikke til en billig penge. Bali har alt det du trenger for en utrolig bra ferie!

Spør oss om surfing på Bali 


Surfekurs & surf camps på Bali

Våre surfekurs på Bali passer både for nybegynnere og for mer erfarne surfere som har lyst til å finpusse teknikken. Vi samarbeider med både Mojosurf og Lapoint og kan derfor tilby surfekurs av ypperste klasse med sertifiserte instruktører som gjør at du føler deg trygg blant bølgene. På surf camp på Bali vil instruktørene få deg opp og stå på et brett i løpet av kort tid. Surf campene starter som regel nye kurs hver mandag året rundt og du kan velge mellom å ta surfekurs som varer fra 1, 2 eller 3 uker. 

Hva venter du på? Meld deg på surfekurs og lær surfing på Bali med KILROY! 

Book et møte og hør mer surfing på Bali

Hvorfor surfing på Bali med KILROY?

Tilpasset undervisning

På surfecamp på Bali får du undervisning tilpasset ditt nivå, enten du er erfaren eller helt fersk i gamet.

Erfarne instruktører

Våre instruktører er profesjonelle og har lang erfaring med surfeundervisning av høy kvalitet. Her får du personlig veiledning og gode teknikktips!

Minner for livet

På surfecamp på Bali kan du bli kjent med andre reisende fra hele verden og skape minner for livet. Våre surfecamper byr på mye sosialt og gøy utover bare surfing!

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...