{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Surfing i Portugal

Surfing i Portugal | Lær deg å surfe i Portugal
Surfing i Portugal | Lær deg å surfe i Portugal

Surfing i Portugal

Test ut surfing i Portugal ved å delta på surfecamp! Portugal har noen av de beste surfestedene i Europa og vår surfecamp kan by på dyktige instruktører, en råkul camp med konstant god stemning og fantastisk beliggenhet. De har surfetimer på alle nivåer. På surfcampen i Portugal møter du andre unge mennesker fra hele verden som også har en drøm om å være gode på surfing, akkurat som deg.

På vår surfecamp i Portugal blir du kjent med andre unge mennesker fra hele verden, samtidig som du får utviklet ferdighetene dine så du raskt blir en habil surfer. Selve surfeskolen ligger like ved stranden og det er gangavstand til byen, så når du ikke er ute og surfer kan du reise til Lisboa, utforske hovedstadens hemmeligheter og spise deilig mat på byens utsøkte restauranter.

Hvem kan surfe i Portugal?

Vel, alle kan dra. Uansett hvilken opplevelse du er på jakt etter, så kommer du til å ha det kjempegøy her. Det er profesjonelle surfeinstruktører og uansett ditt nåværende surfenivå, så er det er plass til alle. Fra nybegynnere til avanserte.

Hvordan er livet i surfeleiren?

Rått! Det er sant. Surfcampen ønsker mennesker fra hele verden velkommen og hele stedet handler om gode vibber og om å ha det bra. Det er kule grillfester, kald øl og et fint svømmebasseng der du kan kjøle deg ned.

Hvem reiser til surfeleiren i Portugal?

Vi ser både venner, par og single som deltar på surfcampen. Så, du trenger ikke bekymre deg hvis du reiser alene, vi har mange reisende som gjør det og du kommer til å møte nye venner på kort tid. Det er det konseptet handler om.

Spør oss om surfing i Portugal

Hvorfor surfing i Portugal med KILROY?

Tilpasset undervisning
På surfecamp i Portugal får du undervisning tilpasset ditt nivå, enten du er erfaren eller helt fersk i gamet.
Erfarne instruktører
Våre instruktører er profesjonelle og har lang erfaring med surfeundervisning av høy kvalitet. Her får du personlig veiledning og gode teknikktips!
Fantastiske surfesteder
Portugal har noen av de beste surfestedene i Europa, med skole like ved stranden og gangavstand til byen. Her kan du også bli kjent med andre unge reisende fra hele verden!

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...