{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Trekking i Peru (Machu Picchu)

Trekking i Peru | Machu Picchu | KILROY
Trekking i Peru | Machu Picchu | KILROY

Trekking i Peru – Machu Picchu venter på deg!

Når man snakker om trekking i Peru, så er det i all hovedsak en spesiell destinasjon man har i tankene, nemlig Machu Picchu. Machu Picchu er en av de mest kjente attraksjonene, ikke bare i Peru, men i hele Sør-Amerika. Trekking til Machu Picchu er en veldig populær aktivitet, og dette mystiske stedet, som i 2007 ble utnevnt til et av verdens "New 7 Wonders of the World", tiltrekker seg titusenvis av reisende hvert år. 

Spør oss om turer til Machu Picchu

Når er det best å reise til Machu Picchu?

Du kan gå til Machu Picchu stort sett hele året, bortsett fra februar. Februar er sommer i Peru som betyr mye regn i fjellene og derfor holdes de fleste stiene lukket. Hvis du er i Peru i februar er det bedre å utforske landets Pacific Coast, strendene og jungelen omkring Iquitos. Det er best å reise til Machu Picchu om vinteren, som i er fra mai til november i Peru. Temperaturen er fortsatt komfortabel på vinters tid, men man unngår det værste regnværet.

Er det krevende å trekke til Machu Picchu?

En fottur til Machu Picchu er ikke av de mest krevende av våre trekking-turer i verden, men vi anbefaler likevel at du er i god fysisk form før du legger i vei. Som et utgangspunkt er det fint om du klarer å løpe ca. 5 km eller trener regelmessig. Etter noen dagers vandring vil synet av Machu Picchu, som du vil skue ned på gjennom solporten ved soloppgangen, være den ultimate belønningen for de fysiske utfordringene. Dessuten er det flere spennende inkaruiner langs turen som fungerer som god motivasjon og som gjør turen morsom og interessant, selv på de tyngste etappene. 

Hvilken rute til Machu Picchu skal jeg velge?

Turen til Machu Picchu og de flotte inkaruinene kan gjennomføres langs flere forskjellige ruter. Under vil du kunne lese kort informasjon om noen av de mest populære rutene til Machu Picchu. Hvis du vil vite mer om hver enkelt rute kan du kontakte våre reisespesialister. De hjelper deg gjerne med alle spørsmål du måtte ha om trekking til Machu Picchu. 

Ruter til Machu Picchu

Inca Trail
Inkastien er utvilsomt den mest populære trekking-ruten til Machu Picchu. Turen tar vanligvis fire dager å gjennomføre. Du kan lese mer om Inkastien til Machu Picchu her.

Salkantay Trek
En fottur langs Salkantay Trek tar normalt fem dager og er ganske utfordrende. Til gjengeld byr ruten på en fantastisk utsikt. I tillegg til ankomsten til Machu Picchu, regnes Nevada Salkantay som et av turens høydepunkter. Nevada Salkantay er det høyeste punktet i de peruanske andesfjellene med sine 6,271 meter over havet. Salkantay Trek er en av de mest populære tur-rutene til Machu Picchu.

Lares Trek
Lares Trek består typisk av 3-4 dagers vandring hvor du underveis på ruten kommer tett på de små lokale samfunnene i andesfjellene. Lares Trek er muligvis ruten som byr på flest lokale og autentiske opplevelser. Du kan lese mer om Lares Trek til Machu Picchu her.

Choquequirao Trek
Denne trekking-ruten til Machu Picchu er en av de lengste (normalt 11-12 dager) og en av de mest krevende. På den andre siden så vil mange også påstå at det er en av de kuleste rutene å begi seg ut på! Choquequirao er et inkaområde som er så fascinerende at det krever sitt helt eget besøk. Kombinert med avsluttning ved Machu Picchu, er derfor denne ruten den mest spennende både arkeologisk og historisk sett. 

Inca Jungle Trek
Inca Jungle Trek passer for deg som elsker adrenalin. På denne ruten vil du bl.a få høy puls både ved å prøve zip-lining og river rafting. Inka Jugle Trek er spesielt populær blant unge backpackere og adrenalinjunkies som er på leting etter et eventyr som de sent vil glemme!

Vilcabamba Trek
Dette er den minst brukte ruten til Machu Picchu, og du er derfor garantert tre ting langs Vilcabamba Trek: Stillhet, vakre kombinasjoner av fjell- og jungellandsskap, og ømme føtter. Denne ruten er ideel for den erfarne turgåer, som ikke er redd for lange og krevende fotturer.

Huchuy Qosco Trek
Denne ruten er en kort og hyggelig trek til Huchuy Qosco (‘Lille Cusco’ i Quechua), som ligger like nord for Cusco i Sacred Valley. Ruten passer godt for den som gjerne vil gå en kortere rute, eller som ønsker en oppvarming før trekkingen til Machu Picchu. 

Vil du vite mer om reiser til Machu Picchu?

Hvis du har spørsmål knyttet til reiser til Machu Picchu, eller trekking i Peru generelt, så er våre reisespesialister klare for å hjelpe deg med gode reisetips og råd. De vil svare på alle dine spørsmål og kan hjelpe med å sette sammen den ultimate turen til Machu Picchu i Peru. Skriv til oss og start planleggingen i dag!

Skriv til en reisespesialist

Hvorfor reise til Machu Picchu med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen.

Trekking i Peru (Machu Picchu)

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...