{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Treningsreiser til Bali

treningsreiser til bali
treningsreise på bali

Fitness Camp på Bali

Liker du å holde deg i form? Eller kunne du tenke deg å kickstarte en livsstilsendring? Hva er vel bedre enn en treningsreise til eksotiske Bali?

Spør oss om Fitness Camp på Bali

Trening på stranden

Med vår fitness camp i Canggu på Bali vil du få et eget treningsprogram utviklet i samarbeid med en personlig trener. Du kan velge mellom tre forskjellige pakkeløsninger, men felles for alle bootcampene er fokuset på å ta riktige valg for en sunn og aktiv livsstil - ja, pluss at det blir beinhard trening. Let's go!

Hvorfor crossfit på Bali?

Ja, hvorfor ikke? Bali har alt: vakre strender, fantastisk natur, digg mat, levende kultur og nå også en glimrende mulighet til å komme deg i toppform! 

Crossfit bootcampen på Bali har flotte fasiliteter, deriblant enkel adkomst til stranda som også ligger 30 sekunder fra der du skal bo. Fetere blir det faktisk ikke!

Programmet er tilrettelagt deg og dine behov og består primært av crossfit øvelser, men andre fitnessøvelser som f.eks. f.eks. yoga er også inkludert i oppholdet. 

6 gode grunner til å dra på crossfit bootcamp på Bali

  1. Gode resultater: På Crossfit bootcamp lærer du spesifike teknikker så du kan oppnå de målene du har satt deg for oppholdet. 
  2. Fantastiske fasiliteter: Det er ikke bare blod, svette og tårer på crossfit bootcamp. Du kan også slappe av ved bassenget, få massage eller nyte digge og sunne måltider. 
  3. Dynamisk trening: Mange mister fokus og motivasjon fordi trening fort kan bli ensformig. På Bali er treningen like variert som den er intens! Ettersom du utvikler deg og blir sterkere, blir de daglige utfordringene også mer og mer utfordrende. Det holder motivasjonen oppe i det lange løp.
  4. Møt likesinnede: På crossfit bootcampen møter du andre som har de samme drømmer og mål som deg selv. Derfor er det et fett sosialliv og en kul felleskapsfølelse på bootcampen på Bali. Sosiallivet kan på ingen måte sammenlignes med et treningssenter hjemme i Norge.
  5. Fokus: Å sette tid og fokus av til trening og kosthold kan være hektisk i en travel hverdag der hjemme. Derfor er crossfit bootcampen på Bali det perfekte sted for deg som trenger et fokusert og intenst treningsopphold. 
  6. Få sunne vaner: Det er en stor grad av frihet på bootcampen, noe som gir deg en optimal mulighet til å legge et sunt 'press' på deg selv. På denne måten blir du forhåpentligvis mer dedikeret og motiveret, noe som igjen kan føre til at du kan legge om noen vaner. 

Hvorfor fitnessreise på Bali med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen.

Hva drømmer du om?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...