{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Treningsreiser til Sør-Afrika

Treningsreise til Sør-Afrika
Treningsreise til Sør-Afrika

Fitness i Sør-Afrika

Utfordre deg selv å bli med på en treningsreise til eksotiske Sør-Afrika! I tillegg til morsomme og harde treningsøkter, får du oppleve dette spennende og kulturrike landet. Dette er rett og slett en gavepakke til deg som elsker å reise og være aktiv!

Spør oss om treningsreise i Sør-Afrika

På vår fitness camp i Cape Town i Sør-Afrika legges det opp til at deltakerne skal få variert og morsom trening. Dette inkluderer forskjellige cardio-økter, surfetimer, sykling, fotturer, pilates og styrketrening. I tillegg får du muligheten til å utforske fargerike Cape Town! Flere av øktene er også lagt til stranden, så det er gode muligheter til å slikke sol og ta en dukkert etter treningsøkten.

Hva inneholder en fitnessreise til Sør-Afrika?

Innholdet på fitnesspakkene kan variere, men i utgangspunktet inkluderer de to måltider om dagen (frokost og middag). Utenom dette er også overnatting på Saltyrax i Cape Town også inkludert under hele oppholdet, samt 1x flyplasstransport - enten til eller fra flyplassen. Utenom dette er det et hav av aktiviteter å begi seg ut på, og en garanti for et fett sosialt liv. Alt dette kan du lese mer om på hver enkelt tur.

Hvordan booker jeg en fitnesspakke til Sør-Afrika?

På denne siden kan du se hvilke fitnesspakker vi tilbyr i Sør-Afrika for tiden. Du kan også kontakte en av våre reisespesialister om du er i tvil hvilken pakke som er best for deg, eller om du har fler spørsmål ang. pakkenes innhold. Uansett hva det måtte være, så er våre reisespesialister eksperter på området, og kan sette sammen den perfekte reisen for deg.

Hvorfor fitnessreise i Sør-Afrika med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen.

Hva drømmer du om?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...