{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Treningsreise til Spania

kvinde der løber på en strand på mallorca
sup i middelhavet på mallorca

Fitness i Spania

Har du lyst til å bruke ferien på å komme deg i bedre form? Da bør du sjekke ut vår fitnesscamp på Mallorca! Bootcampen ligger litt utenfor byen Pollenca, og du kommer til å bo 50 meter fra Middelhavet. Her kommer dagene til å være en blanding av trening og digg strandferie! Body360, SUP og HIIT står blant annet på programmet.

Spør oss om Fitness Camp i Thailand

Treningsnivåer for alle

Uansett hvilket nivå du er på idag når det kommer til styrke og kondisjon, så finnes det et program for deg også! Alle som bor på campen er der av samme grunn, nemlig å komme i form - noe som skaper en utrolig kul og motiverende atmosfære som er med på å bidra til å gi den ekstra energi!

SUP, fitness & beachvolley

På campen på Mallorca får du ikke bare velsammensatte treningsopplegg: her har du også mulighet for å prøve SUP (stand-up paddle), chille på stranda eller spille beachvolley med de andre på campen. Det er også mulig å melde seg på utflukter sammen med de andre. 

Hvor bor man?

Det finnes to typer overnattingsmuligheter på campen; Standard og Deluxe. Mulighetene kan variere avhengig av hvor mange som bor på campen samtidig. 

Beach House Accommodation (fellesrom)

Hvis du velger å bo standard kommer du til å dele rom med 3 andre. Huset du kommer til å bo i er stort, og det finnes masse muligheter til å slappe av på egen hånd. Dessuten har huset direkte adgang til yoga- og treningsfasiliteter og strand.

Deluxe Accommodation

Hvis du velger å bo deluxe, kommer du til å bo på et 4-stjerners resort med 2 svømmebasseng, utsikt over Middelhavet, spa & treningsrom. Du har 200 meter til bootcampen, og så kan du velge å bo i enten enkelt- eller dobbeltrom. 

Er du gira på å komme i form på Mallorca?

Book gratis reiserådgivning, så kickstarter vi ditt eventyr. Vi hjelper deg med å svare på alle spørsmål du har, med planleggingen og med å finne de beste flybillettene om du har behov for det.

Få gratis rådgivning

Hvorfor fitnessreise på Mallorca med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen.

Hva drømmer du om?

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...