{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Antarktis

antarctica-glaciers-cover
antarctica-penquins-jumping-sidebar

Reiser til Antarktis – En spektakulær opplevelse!

En reise til Antarktis kan ikke beskrives, det må rett og slett oppleves. Du vil sitte igjen med så mange spektakulære bilder og minner at du kommer til å anbefale det til alle du kjenner. Antarktis er et av de kaldeste, tørreste og mest forblåste områdene på jorden, men det er også et av de mest spektakulære når det kommer til naturopplevelser. Verdensdelen Antarktis omfatter kontinentet Antarktika som består av hele 98 % is, med en gjennomsnittstykkelse på 1,6 kilometer! I tillegg inkluderer Antarktis blant annet Sør-Georgia, Falklandsøyene, Bouvet-øya og Kerguelen.

Spør oss om reiser til Antarktis

Navnet Antarktis benyttes på norsk også noe ukorrekt om kontinentet Antarktika. Antarktika er Jordens sydligste kontinent. Det er beliggende i det antarktiske område på den sørlige halvkule. Kontinentet strekker seg over hele 14,4 millioner km².

Reisen til Antarktis

I dag tilbys det flere og flere reiser til dette unike området. Turene er dyre, men inkluderer stort sett full kost og losji på ekspedisjonskipene underveis. De aller fleste starter i Ushuaia i Argentina. Også kjent som verdens sørligste by, selv om chilenerne bestrider dette.

Noen turer går rett ned til kontinentet Antarktika, mens andre går innom Falklandsøyene og Sør-Georgia på veien. Har du først bestemt deg for å dra på et eventyr til Antarktis anbefaler vi på det sterkeste å inkludere disse øyene. På Sør-Georgia finner du i tillegg til spektakulær natur og historie, enorme kolonier av kongepinvginer, pelsseler og elefantseler. Falklandsøyene har også unike naturopplevelser og en helt egen historie å fortelle.

Reisen ned til Antarktika går over det beryktede Drakestredet, stredet som skiller Sør-Amerika og Kapp Horn fra Antarktishalvøya. Når du først kommer ned til Antarktika vil stort sett isforholdene dirigere hvor du kan komme i land, og hvor båten kan gå. Klassiske stopp er Neko Harbour, Port Lockroy, Deception Island, King Edwards Island og er du heldig kommer dere gjennom Lemaire-kanalen. Du kan forvente enorme kolonier med adeliepingviner, bøylepingviner, ringpingviner og har du skikkelig flaks får du kanskje sett noen keiserpingviner.

Opplevelser i Antarktis

Vi tilbyr en rekke forskjellige opplevelsesreiser til Antarktis. Underveis kan du se sel late seg på isflak og enorme pingvinkolonier omgitt av høye isbreer. Ofte får skipet følge av hvaler, albatrosser og andre sjøfugler. Ekspedisjonenes dyktige guider og foredragsholdere gir kunnskap og innsikt som virkelig bringer naturen og historien rundt regionen til liv.

Vil du reise til Antarktis?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Antarktis og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ANTARKTIS

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Opplevelsesreiser i Antarktis

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...