{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Filippinene‎

Vakker solnedgang over Manila
Utforsk utrolig natur, hundrevis av øyer og turkist hav

Utforsk vakre Filippinene

På en reise til Filippinene kan du få alle dine backpackerdrømmer oppfylt. Dra på øyhopping mellom de tropiske øyene, dra på shopping, prøv dykking i det krystallklare vannet og la deg fascinere av de store, fargerike fiskene. Filippinene består av hele 7.107 enkeltstående øyer som kan by på alt fra de herligste strender til frodig regnskog og et fjellrikt terreng – med andre ord er en reise til Filippinene perfekt for både strandløver og de turglade.
Spør oss om reiser til Filippinene

Backpacking på Filippinene

Filippinene er en langt kulere backpackerdestinasjon enn det mange tror; maten er god, transportsystemet er velutviklet, menneskene er hjelpsomme og det finnes mange vakre øyer som venter på deg. Filippinene har dessuten en interessant miks av kulturer og er mer vestlig enn hva man kanskje forventer. På tross av den vestlige påvirkningen og den økende turismen er Filippinene fortsatt et relativt billig land å reise i.
De fleste backpackere starter sin reise i Manila fordi det er enkelt å fly hit. Vi anbefaler imidlertid at du reiser til vakre Cebu - en øy som er mindre og mye hyggeligere enn travle Manila. Her er det også enkelt å organisere transport videre til de andre øyene.

Trekking og dykking på Filippinene

Mount Apo Mindanao er med sine 2954 høydemeter landets høyeste fjell og er vel verdt et besøk. Du kan også besøke aktive vulkaner som Mayo og Mount Pinatubo. Innsjøene som etterhvert har fylt opp kratrene her er så flotte at de kan ta pusten fra alle og enhver!
Dykkere fra hele verden trekkes til Filippinene og det krystallklare havet er kjent for å ha et av verdens rikeste marine liv. Her finner du et godt utvalg av gode dykkesentre, men merk at prisen kan variere kraftig fra senter til senter. Det kan derfor være lurt å forhåndsbestille en dykkerpakke før du reiser, slik at du unngår å måtte betale blodpris når du kommer fram. Synes du dykking kan bli litt mye, er mange av dykkerstedene også velegnet for snorkling, så det er ingen grunn til å holde tilbake. Kast deg ut i det! De beste dykkerstedene finner du blant annet på den vestlige siden av øya Cebu, Moalboal, og på mindre turistifiserte Island of Comotes, kjent for sin fantastiske sikt under vann. Et annet høydepunkt for dykkere er den fascinerende Sunken Cemetery, landfast gravlund som nå har sunket i havet. Dette er uten tvil en av verdens mest unike dykkeropplevelser!

Reiser til Manila og øyhopping på vulkaner

Hovedstaden er en kulturell smeltedigel med stor vestlig påvirkning fra blant annet Spania og USA. Du vil nok bli overrasket over at stedet er mindre preget av asiatisk kultur enn andre steder som for eksempel Thailand. Får du nok av Manilas kaotiske storbyliv kan du ta turen videre til øya Cebu, en mindre og mer innbydende øy med gode muligheter for å reise videre til andre øyer. Du kan også legge ut på øyhopping hvor du bor på en båt og seiler rundt på det fantastiske havet rundt Filippinene. Mange av disse øyene er vulkaner. Mange steder ligger frodig regnskog og fossefall på langs fjellsidene - et virkelig vakkert syn! Av landets 37 vulkaner er 18 av dem aktive, og Mount Mayon er den mest livlige. Man kan bestige flere av disse vulkanene og nyte synet av fortryllende innsjøer som ligger like ved, for eksempel Lake Taal, landets dypeste innsjø ved vulkanen med samme navn.

Når er det best å reise til Filippinene?

Klimaet på Filippinene er generelt varmt og fuktig. Den beste årstiden å reise på er mellom desember og april, når tyfonene er over, været er tørt og det enda ikke er blitt for varmt. Nyttårsaften på Filippinene er helt fantastisk, med fest og moro over alt og et fyrverkeri som overgår dine villeste drømmer. Den fargerike religiøse festivalen Sinulog som arrangeres hvert år i Cebu er også verdt å få med seg. Den begynner i midten av januar, varer i 9 dager og byr på en fantastisk blanding av farger og lokale danser.

Våre beste tips

Ta båten fra Cebu Island til Bohol, der du kan beskue de 200 bakketoppene med det kledelige navnet Chocolate Hills - et morsomt naturvidunder. Her kan du også kose deg med et elvecruise langs elven Loboc mens du nyter en god lunsj. Kanskje er du heldig å får selskap av tarsier, eller spøkelsesaper, et sjeldent, søtt og litt merkelig Yoda-lignende dyr.
Filippinene opplever tyfoner flere ganger årlig, og ligger i tillegg på "The Pacific Ring of Fire" - noe som innebærer at de får en del jordskjelv. Følg derfor med på de lokale nyhetene og sjekk værmeldingen underveis på reisen.

Vil du reise til Filippinene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Filippinene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på Filippinene

Denne vakre øynasjonen kommer garantert til å overraske deg! Reis på øyhopping mellom de tropiske øyene, dra på shopping, prøv dykking i det krystallklare vannet og la deg fascinere av de store, fargerike fiskene.

Reiseinspirasjon

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FILIPPINENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...