{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Asia

Backpacking i Asia | Reiser til Asia med KILROY
Backpacking i Asia | Reiser til Asia med KILROY

Backpacking i Asia - Et mangfoldig eventyr!

Drømmen om å backpacking i Asia kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr rimelige flybilletter, spennende opplevelser, lavbudsjett overnatting og de beste tipsene. Ingen andre kontinenter kan by på et rikere utvalg av vakre steder som Asia. Våre reisespesialister deler gjerne sine erfaringer og hjelper deg slik at drømmeturen din blir virkelighet, enten du ønsker å dra på backpacking, reise eller bare en ferie til Asia!

Spør oss om backpacking i Asia

Populære reisemål for backpackere i Asia

Kambodsja
Filippinene
India
Indonesia (& Bali)
Japan
Kina
Laos
Malaysia
Maldivene
Myanmar
Nepal
Singapore
Sri Lanka
Sør-Korea
Thailand
Vietnam

Store og små opplevelser på backpacking i Asia

På reise i Asia finner du store, yrende og supermoderne byer som Hong Kong, Tokyo, Beijing og Singapore - og så fort lydene, luktene og smakene fra de travle gatene treffer deg vil du forstå at du befinner deg i en helt annen verden. På den andre siden finner du avsidesliggende landsbyer hvor de lokale blir bergtatt av hudfargen din fordi de så sjelden ser fremmede, og som nysgjerrig stiller deg spørsmål fra den verden du kommer fra. Er du riktig heldig spanderer de kanskje en hjemmelaget lunsj på deg! Backpacking i Asia byr også på kritthvite strender, krystallklart hav og frodige kokospalmer i omgivelser som hentet rett fra et postkort. Liker du å være aktiv kan du i tillegg til bading og avslapning bli med på surfe camp, dra på trekking i fjellene, dykke eller delta på fitness camp. Innlands kan du også dra på safari eller delta på frivillig arbeid.

Reise i Asia

Opplevelsesreiser er en rimelig og effektiv måte å reise i Asia på. Når du backpacker i Asia på denne måten får du mest mulig ut av dine opplevelser, da du reiser i små grupper og med en guide som kjenner landene, og som tar deg med til spennende og unike steder hvor turister ikke ferdes. En togtur i Asia kan også være en stor opplevelse i seg selv. Hva med å ta Den transsibirske jernbane hele veien fra St. Petersburg gjennom Russland til Beijing? Eller forleng reisen ytterligere, helt til Vietnam og Tibet! Eller kanskje det frister å ta en togtur langs silkeruten gjennom India? Lavpris flyselskaper er en annen måte å backpacke i Asia på, både innenfor og mellom landene. Vi gir deg tipsene om hvordan du best planlegger drømmereisen din til Asia og hva du bør unngå.

Unike landskap og utrolig natur 

En reise til Asia byr på mange ulike og unike naturopplevelser. Kritthvite paradisstrender i Thailand, Filippinene, Vietnam og Indonesia. Regnskogene på Borneo, i Nord-Thailand, Kambodsja og Laos. Ørkenene i Nord-India, Pakistan og Iran, slettene i Mongolia og Kina, og selvfølgelig den majestetiske fjellkjeden Himalaya i Nepal, India, Kina, Bhutan, Tibet og Pakistan.

Er du på backpacking i Asia kan du også oppleve de ubeskrivelig store elvene som Ganges i India og Yangtze i Kina. Og ikke glem de legendariske vulkanene i Indonesia, Japan og Filippinene. Det er det spennende dyrelivet med orangutanger, tigre, elefanter, neshorn og mer, og ønsker du å oppfylle drømmer om dykking eller å utforske livet under havoverflaten, er sjasene store for at du får ønskene dine oppfyllt på backpacking i Asia!

Overnatting når du backpacker i Asia

Uansett om du ønsker å bo på helt enkle og rimelige hosteller når du backpacker i Asia, eller søker et godt hotel hvor du kan leve i luksus uten å betale en formue når du reiser i Asia, kjenner vi til begge deler. Du finner hosteller og hoteller ved å undersøke rundt på destinasjonen der du befinner deg, men sørg for å booke de første nettene på forhånd slik at du ikke blir svindlet ved ankomst. Et godt alternativ er å forhåndsbestille våre ankomstpakker i Asia - da får du både frokost, 2-4 overnattinger og transport fra flyplassen inkludert i prisen.

Drømmer du om backpacking i Asia?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om reiser til Asia? Våre reisespesialister har lang erfaring med backpacking til og i Asia og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om reiser til Asia og vi kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på backpacking i Asia

Asia kryr av spennende byer og steder å oppleve når du backpacker i Asia. Hva med å legge turen innom Hong Kong eller Beijing? Eller kanskje du kunne tenkt deg å oppleve Singapore? Uansett om du foretrekker storby eller strandliv er vi sikre på at du finner det du drømmer om på backpacking i Asia. Les mer om de mange destinasjonene under!

Reiseinspirasjon

Se flere artikler
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ASIA

Design din egen reise på backpacking i Asia med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Opplevelsesreiser i Asia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...