{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Bled Slovenia Lake Bled Fall Colors
Albania Costal Town Through Castle

Reiser til Balkan

Kom deg på landeveien og oppdag fantastiske Balkan! Legg ut på sykkeltur langs fjellsider proppet med villblomster. Eller kast deg ut i brusende turkise elver på heftig rafting mellom enda heftigere fjell. På reise i Balkan bure du ikke gå glipp av øyhopping og oppdage bortgjemte, krystallklare badebukter. Nyte musikken på yrende torv fra renessansen, ta morgenkaffen på en koselig café og kjøpe nybakte søtsaker fra en liten gatebod omgitt av gamle store bygninger fra kommunisttiden. Balkan er stedet du drar for eventyr, og når selve reisen er målet!

Vil du reise til Balkan? Snakk med oss!

Selv om Balkan tilhører Europa har det likevel et snev av noe uoppdaget over seg, et streif av fortid og ny begynnelse. Balkan ikke er så langt hjemmefra, men føles som noe vilt og eksotisk for de fleste. Tenk at det finnes så vanvittig flotte landskap og autentisk kultur så nærme Norge. En reise til Balkan er for de som er åpne, nysgjerrige og som elsker kontraster!

Hva og hvor på reise i Balkan

Vest-Balkan er perfekt utgangspunkt for å utforske regionen. Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Montenegro, Nord-Makedonia, Serbia og Slovenia var de seks landene som dannet tidligere Jugoslavia. Selv om landene nå er uavhengige, deler de en dramatisk fortid.

Nabolandet Albania har også blitt styrt av ulike imperier og regimer, og var det mest isolerte landet i Europa rett etter andre verdenskrig. Nå gjør landene opp for det tapte, klare for å komme videre fra fortiden, og det gir fantastiske muligheter for reisende som deg selv!

Få maks ut av reisen til Balkan

Levekostnader, transport og mat er lavere enn i mange deler av Europa. Å reise til Balkan betyr derfor at du kan bruke mer av reisebudsjettet ditt på det som virkelig teller, nemlig opplevelser og aktiviteter. Og når du først befinner deg i et naturlandskap som dette, bør du definitivt benytte deg av de mange store og små eventyrene som står i kø mens du reiser i Balkan.

Reiser du til Balkan vil du merke at de lokale elsker de lokalproduserte grønnsaker, urter og ville bær, men at de også har en stor forkjærlighet for grillet kjøtt- og mye av det! Ta et stopp på en av restaurantene langs veien, spesielt i Serbia, Montenegro og Bosnia-Hercegovina. De er perfekte steder for å teste ut lokale retter, og ikke minst, for å slå av en prat med de lokale.

Dra på Road trip!

Vest-Balkan har ikke de største avstandene og det betyr bare èn ting: Road trip! Det er selvfølgelig ingen skam i å velge ut land og krysse de en etter en heller. Hopp på en buss eller et tog, eller du kan leie din helt egen campervan! Det er enkelt å komme seg rundt, og selv om offentlig transport ikke er det mest utbredte, er det spesielt ruter som går gjennom fjell og daler, som er vanvittig vakre. Hvis du heller vil legge ut på din egen road trip når du reiser i Balkan, for eksempel i en kul retro volkswagen camper, må du huske at lokalbefolkningen har en litt mer avslappet holdning til trafikkreglene enn andre steder i Europa. Men dette er en del av sjarmen! Les mer om campervan mulighetene på Balkan her.

Høres en reise til Balkan ut som noe for deg? 

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Balkan og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Få gratis reiserådgivning!

Steder du bør oppleve på reise i Balkan

Her er noen steder du må se når du reiser i Balkan

Reiseinspirasjon

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BALKAN

Design din egen reise til Balkan med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

DESIGN DIN EGEN REISE

Turer, reiser og aktiviteter i Balkan

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...