{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Shkodër og Valbonë

Shkodra Valbona Lake Scenic View
Shkodra Valbona River Top Down

Shkodër og Valbonë

Ta fatt på en fantastisk naturopplevelse i Albania, på reise til Shkodër og Valbonë. Her finner du spektakulær natur, actionfylte opplevelser og mer enn 270 forskjellige fuglearter. Etter årtier med isolasjon er det på tide å dele denne skjønnheten med eventyrere fra hele verden. Du har mest sannsynlig ikke opplevd noe lignende før. 

Spør oss om reiser til Shkodër

Området, som en gang i tiden tilhørte illyrierne, romerne, Den venetianske republikk og ottomanerne, er i dag en av stolthetene i det uavhengige Albania. Shkodërsjøen er Balkans største, og dekker et enormt område som strekker seg et godt stykke inn i Montenegro. Shkodërsjøen er oppkalt etter byen Shkodër i Nord-Albania, en sjarmerende og kompakt by med mye historie. På reise til Shkodër vil du ikke gå glipp av en tur opp til det historiske Rozafa-slottet, som ligger idyllisk til på en høyde med utsikt over de tre elvene Drini, Buna og Kiri.

Det perfekte stedet for naturelskeren

Selv om de gamle byene er sjarmerende og spennende, er det ingen tvil om at du finner de mest spektakulære opplevelsene i naturen. På reise i områdene rundt Shkodër og Valbonë​ anbefaler vi å leie en sykkel. Sykle langs sjøen og stopp på de koseligste restaurantene som serverer lokale nytelser, før du tar en avslappende svømmetur i sjøen, som står i stor kontrast til de overfylte strendene langs den albanske rivieraen. 

Flere opplevelser venter på reisen til Shkodër og Valbonë​. Du har kanskje ikke en mastergrad i fugletitting, men du vil garantert få øye på noen interessante arter ved Shkodërsjøen​, som er hjem til mer enn 270 forskjellige fuglearter. En tur langs Shkodërsjøen​ er det perfekte stedet for å komme tett på spennende fuglearter som pelikaner, traner og ørn. ​

Shkodër er også det perfekte stedet å starte hvis du ønsker å utforske det albanske alpelandskapet. Opplev naturens krefter med en padletur eller rafting på det krystallklare vannet i elven Valbonë, som byr på ville fossefall og dype juv. 

Reise til og fra Shkodër

Det går ofte busser fra Tirana til Shkodërsjøen, en tur på 2 timer. Det går også busser til og fra byen Ulcinj som ligger helt sørøst i Montenegro. Fra Valbonëdalen går det busser til Bajram Curri, en liten by nær grensen til Kosovo. 

Reisetips i Shkodër og Valbonë

Smak: Nyfisket karpe fra Shkodërsjøen
Se: Ta turen opp til Rozafa-Slottet for en vakker utsikt
Opplev: Rafting i Valbonë-elven
Utforsk: En sykkeltur med fugletitting langs Shkodërsjøen

Vil du vite med om reiser til Shkodërsjøen og Valbonë? 

Snakk med en reisespesialist

Vis meg Shkodërsjøen og Valbonë

Det største innsjøområdet i Balkan

Reiseinspirasjon

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ALBANIA

Design din egen reise til Albania med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Reiser, aktiviteter og opplevelser ved Shkodërsjøen og Valbonë

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...