{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Durmitor National Park

Montenegro Durmitor Black Lake
Durmitor National Park River Rafting

Durmitor National Park

Forestill deg å sykle eller gå på tur i vakkert landskap som under 2. verdenskrig var slagmarken mellom nazistene og motstandsbevegelsen. I dag har Durmitor National Park noen av de villeste elvene med utallige rafting muligheter og noen av de mest grønne og frodige fjellsidene du har sett. Trenger du et avbrekk fra tettpakkede strender om sommeren? Da er Durimotor National Park i den nordvestlige delen av Montenegro på grensen til Bosnia- Hercegovina stedet å dra!

Snakk med oss om reise til Durmitor

Durmitor i Montenegro strekker seg over 390 km², og har ikke mindre enn 23 fjelltopper som alle er over 2300 meter over havet! I nasjonalparken finner du godt markerte fjellturer overalt, men høydepunktet er definitivt turen opp til landets høyeste punkt; Bobotov Kuk som ligger på 2500 meter. Fra denne toppen kan du se nedover Tara elven som bryter opp Europas lengste dal.

Det er forskjellige lokale operatører som kan guide deg gjennom det fantastiske landskapet i Durmitor National Park, med fossefall og ville kilder. Er du litt eventyrlysten? Da bør du legge ut på svøm eller prøve Zipline over Tara dalen! Her suser du over dalen i opptil 50km/t.

Fjellandsbyen Žabljak i Durmitor

Det perfekte stedet for deg som vil oppleve fjell og daler er den lille fjelllandsbyen Žabljak midt i Durmitor. Landsbyen ligger på 1456 meter og er den byen som ligger aller høyest på Balkan. Her finner du flere restauranter, kroer og barer om du trenger påfyll av energi etter en lang dag i fjellene i Durmitor National Park.

I nærheten finner du også den svarte innsjøen, som er en av 18 spektakulære innsjøer som ligger klemt mellom fjellkjedene. Fra Žabljak kan du ta turen gjennom skogen og fortsette på den 4 km lange fotturen rundt innsjøen. Se etter hulen som Tito, den tidligere presidenten i Jugoslavia, gjemte seg i under 2. verdenskrig. På grunn av Durmitor’s vakre landskap og rike historie er Durmitor National Park og Tara dalen blitt satt på UNESCOs liste.

Det er regelmessige busser som går fra Zabljak og rundt i Montenegro, så det er enkelt å komme seg fra sted til sted.

Reisetips til Durmitor National Park

Spis: Lam og kajmak
Se: Zabljak
Gjør: Whitewater rafting på Tara eleven
Opplev: Legg ut på en fottur til Bobotov Kuk

Vil du vite mer om reiser til Durmitor?

Book gratis reiserådgivning!

Vis meg Durmitor National Park

Vær eventyrlysten! Fantastisk natur og utrolig utsikt venter!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL DURMITOR

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Opplevelsesreiser og aktiviteter i Durmitor National Park

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...