{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
se uvac gorge på reise til serbia
Serbia Belgrade Ny Night

Serbia

Serbia er et fantastisk land som tilbyr alt fra storbyopplevelser med pulserende natteliv og vakre monumenter, til spektakulære naturopplevelser i det fantastiske fjellandskapet. 

Spør oss om reiser til Serbia

En smak av utelivet på ferie i Serbia

En reise til Serbia kan være ganske kontrastfylt, på den kule måten. Muskuløse menn i stramme hvite t-skjorter står side om side med seriøse forretningsmenn og deres trophy wifes. En herlig miks av folkemusikk, techno og dansehits i orientalsk stil fyller luften. En natt på byen kan fort bli en opplevelse utenom det vanlige, men i de store byene i Serbia, som Beograd og Novi Sad, finner du også store klubber og barer inspirert av de kuleste utestedene i verdens største metropoler.

Det voksende og ikke minst billige utelivet er et av Beograds beste trekkplaster, og hvis du er i markedet for non-stop underholdning bør du bevege deg ut til Beton Hala ved havneområdet Savamala, der gamle lagerbygninger i de siste årene har blitt omgjort til nisjekafeer, hippe barer og restauranter. Hvis du ser etter mer rolige og autentiske Balkan-vibber bør du dra til Novi Sad, omtrent en times kjøretur nord for Beograd, der pene bygninger møter avslappende og hyggelig kafékultur.

Opplevelser på reise i Serbia

Selv om fortidens historie ikke interesserer deg, er det vanskelig å ikke legge merke til den rike historien når du reiser i Serbia, fra romersk okkupasjon og middelalderens gullalder til ottomansk styre og postkrigskommunisme. I hovedstaden Beograd vil du for eksempel neppe gå glipp av Kalemegdan-festningen, hvor du ser spor fra alle disse forskjellige periodene.

Serbia ble i lang tid oversett av turistene som heller dro til kysten i Kroatia og Montenegro eller de slovenske alpene. Konflikter og krig med republikkene i nabolandet hadde gitt Serbia et "bad boy image", men under overflaten er Serbia mye mer enn machokultur og uro. På reise i Serbia vil du oppdage et land som byr på vakre fjellandskap, bølgende åser, dybe juv og elvedaler. Nasjonalparker som Fruška Gora mot nord og Tara-fjellet i vest er en perfekt match hvis du vil utforske Serbia til fots eller på sykkel, mens Kopaonik og Zlatibor er de perfekte destinasjonene for skisport om vinteren.

Reise rundt i Serbia

Det er ganske enkelt å komme seg rundt på reise i Serbia, og det finnes gode transportmuligheter mellom selv de mest avsidesliggende byene. Buss er den mest populære transportformen på reise mellom byer i Serbia, og med tog kan du få noen virkelig fantastiske naturopplevelser, for eksempel på den naturskjønne og berg-og-dalbane-lignende reisen fra Beograd og sørover mot Bar i Montenegro. Det er en tur du sent vil glemme! 

Nyt digge fristelser på reise i Serbia

Den lange perioden med tyrkisk styre har satt sitt preg på maten, spesielt når det gjelder det brede spekteret av grillet kjøtt som er tilgjengelig. I de store byene i Serbia vil du finne sjapper som serverer kebabs (ćevapčići) på hvert hjørne. En annen populær rett er pljeskavica, en krydret kjøttpatteblanding av svinekjøtt, storfekjøtt og lam - Vi tuller ikke! Hvis du er vegetarianer og fortsatt leser dette avsnittet kan vi love deg at det også finnes noe for deg å spise på ferie i Serbia, og du vil nok finne en og annen digg grønnsaksrett på menyen blant alt kjøttet. 

Ferie i Serbia for musikkelskeren

Hvis du elsker musikk, er en reise til Serbia definitivt ikke et dårlig valg om sommeren. EXIT er en prisbelønnet musikkfestival som finner sted på den spektakulære festningen Petrovaradin i Novi Sad i juli, med over 40 scener og festivalsoner. For en mer "off the grid" opplevelse kan du sjekke ut brassfestivalen i Guca, der store mengder fatøl og plommebrennevin blir skylt ned til fet brassbandmusikk.

Reisetips i Serbia

Smak: Šljivovica - en lokal plummebrandy
Se: Kalemegdan fortress i Beograd
Opplev: Vandring i Mount Tara
Utforsk: Guca brassfestival

Vil du vite mer om reiser til Serbia?

Snakk med en reisespesialist

Vis meg Serbia

Byer og steder du burde se på reise i Serbia

Reiseinspirasjon

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SERBIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Reiser, aktiviteter og opplevelser i Serbia

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...