{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Beograd

Belgrade Danube River Ships
Belgrade Steet

Beograd

Klar for en kveld ute i Beograd?  Da vil du mest sannsynlig ende opp på Strahinjica bana, en av de mest livlige gatene midt i Beograd – her finner du mesteparten av barer, kafeer og restauranter i Serbias hovedstad. De lokale kaller denne strekningen for silicon dolina (silikon dalen), noe man fort får øye på om man spaserer nedover gaten. Plastisk kirurgi er populært her!

Snakk med oss om reiser til Beograd

På 1990-tallet ble dette området populært blant Beograds nyrike befolkning, men i dag er utvalget av barer og restauranter mer variert enn det var tidligere og mer egnet for alle. Når du reiser til Beograd, er dette området verdt et besøk! Om du liker det litt roligere, bør du ta turen hit om dagen i stedet for kvelden, da alle de festglade menneskene kommer frem.

Beograd kan tilby noe av det beste utelivet i Sørøst-Europa, med utallige barer og klubber spredt rundt i byen. Husk å sjekke ut Beton Hala som ligger ved eleven Sava. Her har gamle fabrikklokaler som har blitt omgjort til restauranter, jazzklubber og barer. Et stenkast unna finner du Dorcol's industridistrikt, som kjennetegnes ved gamle bilverksted, garasjer og bygningsplasser som i dag er hjemmet til mange unge gründere som driver utradisjonelle matsteder.

Beograd er spesielt fint om våren og sommeren! Hovedstaden i Serbia har en bystrand kun 5 kilometer utenfor byen, hvor du kan ta deg et bad i de varme sommermånedene, så ikke glem å pakke badetøyet med på din reise til Beograd!

Shopping på Balkan

Om du vet hvor du skal begynne å lete så kan du finne flere skatter i Beograd! I et gammelt og nedslitt kjøpesenter fra 1980-tallet finner du unge og lovende moteskapere som har gjort dette til et av Beograds mest interessante shopping steder. Beograds designdistrikt ligger rett bak Trg republic plassen og kan skilte med 30 av Serbias beste designere. Her finner du håndlagde sofaer, undertøy, klær og sko for både menn og kvinner – det finns ikke noe bedre sted å dra om du vil sjekke ut trendene på Balkan.

Klassiske severdigheter i Beograd

Beograd har mange klassiske severdigheter for deg som er glad i historie. Hovedstaden i Serbia er over 7.000 år gammel og er derfor en av de eldste byene i Europa. Byen har derimot blitt herjet med under flere korstog og i senere tid bombet under 2. Verdenskrig. Men du får et innblikk i den gamle historien om du besøker Kalemegdan fortet og parken rundt. Den ortodokse kirken har også flere vakre bygninger spredt rundt I Serbia, og i Beograd bør du få med deg Sveti Sava (verdens største) ortodokse kirke. Kirken har vært bygget siden 1935 og er fortsatt ikke ferdig!

Det er enkelt å komme seg fra sted til sted i Beograd, enten til fots eller med buss. Alt er billig her, til og med taxi.

Ting å gjøre i Beograd

Spise: Pljeskavica
Se: Kalemegdan Fortet
Gjøre: Ta en båttur på Sava- og Danube elven
Oppleve: Beograds designdistrikt

Book gratis reiserådgivning!

Reiseinspirasjon

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BEOGRAD

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Opplevelsesreiser og aktiviteter i Beograd

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...