{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
opplev lake bled på reisen til bled
Bled Slovenia Fog Woods

Bled

En reise til Bled er som å vandre inn i et eventyr. Stedet ble kjent for omverdenen i 1855, for den rene luften og det helsebringende isvannet fra de Julianske Alpene som dannet den kjente og vakre Lake Bled. Akkurat som i eventyrene, er dette stedet nesten for godt til å være sant. Et ekte paradis for deg lengter etter et skikkelig pust i bakken, frisk luft og fantastisk natur. 

Spør oss om reiser til Bled

Gammeldags sjarm i Bled

Bled er ikke lenger "forbeholdt" den kresne europeiske eliten, men noen av opplevelsene du finner her er absolutt i en klasse for seg selv. Hva med å tilbringe en natt i presidentsuiten til den tidligere jugoslaviske presidenten på Vila Bled? Det er selvfølgelig også mulig å reise til Bled på budsjett. Vila Bled huser en vakker kafe med søte fristelser, så selv om du ikke bor på hotellet bør du ta deg en tur for å prøve den lokale stoltheten, Bled-kaken! Det beste på menyen er derimot utsikten over Lake Bled, hvor lokale menn i stråhatter seiler reisende over til eventyrlige Pilgrimage Church of the Assumption of Mary. Den vakre Mariakirken ligger på Slovenias eneste øy, midt i Lake Bled. Vil du vandre enda lenger tilbake i historien? På en høyde på nord-siden av innsjøen ligger Bled Castle, som i dag er museum og restaurant og byr på en fantastisk utsikt. 

Naturopplevelser på reisen til Bled

Lake Bled er vakker å se på, men du får ikke en fullverdig opplevelse uten å hoppe i det med begge føttene. Ta deg en svømmetur i den friske innsjøen som er omringet av skogkledde topper og fjell. Lei en robåt og ta årene fatt for å komme deg over til øya og Mariakirken eller la en av de lokale gjøre arbeidet for deg. Hvis du trives best på fast grunn kan du gå rundt hele vannet, som er ca. 6 km i omkrets.

Reisen til Bled er også et perfekt utgangspunkt for å nyte andre former for friluftsliv. Hvis du liker å sykle finnes det en haug av muligheter. Fra Bled kan du sykle gjennom små landsbyer og over daler dekket av blomster. Ta bena fatt og vandre inn i den dype skogen, med en tur i Triglavfjellene.

Actionfylte aktiviteter i Bled

I den nærliggende Triglav nasjonalpark og rundt Soča-dalen kan du være sikker på å få noen adrenalinfylte opplevelser. Hvis du er fan av kajakkpadling og rafting, er Soča-elven ditt nye favorittsted! Elven renner gjennom et av de vakreste landskapene i Slovenia, så du har en pen bakgrunn for dine actionfylte eventyr! Hvis lufta er ditt element, er tandem paragliding over dalene på kveldstid en skikkelig treat. For ikke å glemme de to fantastiske zipline-alternativene i dalen.

Reisetips til Bled 

Det er enkelt å reise til Bled og Triglav nasjonalpark med buss fra Ljubljana. Fra Bled kan du fortsette med tog til den vakre innsjøen Bohinj. Et av de ubestridte høydepunktene i Triglav nasjonalpark er den 78 meter høye Savica-fossen ved innsjøen Bohinj, så dette er et must å inkludere i reiseplanene dine.

Fra Bohinj-sjøen går du ombord på et spesielt tog som tar biler over raviner og gjennom tunneler til elven Soča. En ganske fantastisk tur som er verdt å få med seg på reisen til Bled. 

Vil du vite mer om reiser til Bled? 

Snakk med en reisespesialist

Reiseinspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...