{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frankrike

france-paris-street-artist-musician-store-front-cover
france-marseille-building-front-graffiti-stairs-sidebar

Reiser til Frankrike - Vive la France!

Frankrike tilbyr alt du kan ønske deg; snøkledde Alper, solfylte strender, crème brulèe, herlige viner og fantastiske oster. Vår anbefaling er at du leier bil, stapper den full av gode venner og setter kurs mot dette herlige landet i sør. Hos oss finner du billige reiser til Frankrike!

Spør oss om reiser til Frankrike

Det tar rundt et par dager å nå grensen av nord-Frankrike, og legg til en dag ekstra dersom du vil helt frem til Middelhavskysten (selvfølgelig avhengig av hvor mange toalettpauser som trengs underveis). Dersom du heller vil fly hjelper vi deg med å finne de beste billettene til de beste priser, og vi kan tilby direktefly til flere av de store byene i Frankrike.

Hvilke deler av Frankrike bør du reise til?

Hele Frankrike er fantastisk og bør oppleves! Det franske landskapet er svært variabelt, hvor snøkledde Alpefjell kun ligger få timers kjøring unna Rivieraens gyldne sandstrender. I Provence finnner du lavenderåkre og oliventrær, og i nord-Frankrike er landskapet noe mer likt Nordens - selvfølgelig sett bort i fra alle vingårdene...

Steder verdt å besøke

Paris er åpenbart et must. Nyt en cafè au lait og ferske croissanter i en av byens over 10.000 kaffebarer mens du suger til deg den den herlige atmosfæren. Beundre de enestående utsiktene fra Eiffeltårnet og glitrende luksus langs boulevarden Champs Elysèes. Fra trappene i Sacre Coeur får du også et bra overblikk over byens hustak. Paris er en veldig stor by, og ikke prøv å få med deg alt på en helg. Her får du heller komme tilbake flere ganger. Bruk tiden til å kose deg, gå gjennom parkene og stopp underveis og beundre alle de fantastiske bygningene du møter på. Chamonix er en sjarmerende landsby og ønsker deg velkommen med sitt brede utvalg av aktiviteter som f.eks trekking, afterski, hyggelige restauranter, shopping og et yrende natteliv. Selvfølgelig - alt i tillegg til selve skisporten!

Korsika - Napoleon Bonapartes hjem, og et paradis for ferieturister med sine mange interessanter historiske monumenter rundt omkring. Cannes er mest kjent for sin årlige, stjernespekkede filmfestival - men jetsetbyen er verdt å besøke uansett hvilken tid på året. Nice er uten tvil en av KILROYs favoritter i Frankrike. Den billedskjønne gamlebyen sjarmerer deg umiddelbart med sine trange allèer og små franske restauranter. Stranden er dekket av runde småstein i stedet for sand, og det azurblå havet pisker rolig mot land. Vi anbefaler at du tar en rusletur langs strandpromenaden "Promenade d`Anglais" med en iskrem i hånden. Promenaden ligger mellom luksushotellene og stranden, og er full av rulleskøytere som glir galant mellom strandstoler, limousiner og strandrestauranter. Ta på komfortable sko og husk kamera - utsikten er slående! Tips: Ta toget til Villefrance, en nydelig liten by, kun en liten halvtimes tid fra Nice. 

Rivieraens kystlinje

Uansett om du ankommer med tog, bil eller fly er landets kystlinje like vakker. Svingete veier, bratte klipper, esler i veikanten og azurblått hav. La dagene føre deg avgårde èn etter en,  og sjekk inn på koselige hoteller og gjestehus som dukker opp underveis. Det blir garantert en uforglemmelig reise!

Aix-en-Provence

En liten studentby i Provence der innbyggerne spiller boule i parken, og hvor du kan nyte deilige matretter utendørs på de mange sjarmerende restaurantene i tradisjonell fransk stil.

Det franske kjøkken

Det bør ikke være nødvendig å fortelle deg at Frankrike byr på fremragende mat og vin - for ikke å snakke om dessertene! Croissant, pain au chocolat og baguetter. Her må sunne flerkorn- og fiberbrød vike for søte loffer! Du bør prøve en "croquet monsieur" hvilket er verdens mest berømte "oste-smørbrød" - aldri før har et smørbrød laget med ost, skinke og sennep smakt så godt! Vi kan takke Frankrike for at vi har fått crème brulèen og massevis av herlige oster. Du kan fort tilbringe hele ferien i Frankrikes vindistrikter, og det samme gjelder for landets kulinariske tradisjoner. Alle regionene har sine egne delikatesser, som f.eks fiskesuppen "bouillabaisse" fra sør-Frankrike. Eller hva med en liten bit trøffel, Foie Gras, en av verdens dyreste og mest ettersøkte delikatesser? Kanskje ikke så kjempegodt, men i høy grad kjempedyrt! Husk at prisnivået kan variere endel, og du bør velge små restauranter i sidestrøk fremfor prangende restauranter i hovedgatene. Monsieur, l'additon s'il vous plaît. Bienvenue en France!

Er dere mange som skal reise på tur sammen?

Er dere en gruppe på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Frankrike sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Vil du reise til Frankrike?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Frankrike og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Frankrike

Storby eller strandliv? Opplev eventyrlige Paris eller ta turen til den solfylte rivieraen. I Frankrike er mulighetene mange!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...