{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
greece-women-traditional-easter-olympos-karpathos-cover
greece-coast-aerial-sidebar

Hellas – Øyhopping og middelhavsidyll!

Hvite murhus med blåmalte dører i sjarmerende småbyer som nesten alle ender med -os, velkommen til Hellas! Nyt deilig middelhavskosthold og opplev det fantastiske landskapet på land eller til havs på en seilbåt mens solen står høyt på himmelen over vakre ruiner fra antikken. Hellas er kanskje et foretrukket reisemål blant charterturister, men listen er lang over opplevelser som ikke inkluderer bamseklubb og "all inclusives".

Spør oss om reiser til Hellas

Øyhopping i Hellas

Gjør ferien i Hellas komplett med en uforglemmelig seiltur fra øy til øy. Du kan bestille øyhopping eller ta turen i eget tempo ved å reise rundt på egenhånd. Med ferge kommer du til stort sett hver eneste greske øy, og dette er en populær måte å farte rundt blant øyene på. 

Rhodos er øya med flest soldager i året og perfekte forhold for soling og bading. Turistene holder seg for det meste nær byen Rhodos i nord, mens resten av øya står mer eller mindre uberørt. Finn deg en billedskjønn landsby omringet av grønne åskammer og nyt ferien sammen med trivelige lokale som byr på livlig underholdning, kremet tzatziki og vakre solnedganger.

Kreta er kanskje Hellas mest mangfoldige øy. Fjellkjeden som strekker seg fra vest til øst skaper en rekke kløfter og daler. I tillegg kan du oppleve flotte strender og små landsbygder som fortsatt bærer preg av antikken. Kreta er også velsignet med den kjølige nordavinden som gjør at du selv på svært hete dager føler deg langt friskere enn på de fleste andre øyene.

Kos er en sjarmerende liten øy som nytes best i sola med bading i havet og koselige sykkelturer. Her finner du både vakre strender og interessante arkeologiske ruiner og utgravninger. Kos er en av Hellas mest populære feriedestinasjoner og kan by på både pulserende uteliv og en rekke kule aktiviteter.

Samos er Hellas grønneste øy med en god dose sjarm og variert natur. Du kan velge blant hele 240 strender av ulik størrelse, så du finner uten tvil din helt egne favoritt!

Lei en bil og ta deg en road trip i Hellas

Hellas er sannsynligvis mest kjent for sine mange vakre øyer, men den beste måten å farte rundt i Hellas på er med moped, eventuelt bil. Norsk førerkort fungerer fint, men vær imidlertid obs på at veistandarden på langt nær er den samme som hjemme, og at for grekere er trafikkregler mer eller mindre valgfritt å følge!  Du bør leie deg en bil og utforske de landlige delene av fastlandet. En road trip i Hellas er alt annet enn kjedelig! Faktisk, så kan du dra på et eventyr som skiller seg mye fra det du tradisjonelt forventer når du reiser til Hellas. Og det beste? Du kan gjøre det i ditt eget tempo! 

Hvordan komme dit?

Vel, det er enkelt å fly til Hellas… Med flyplasser i både Athen, Thessaloniki og de fleste turistdrevne øyene kan du reise til uansett hvor du lander.

En annen og mer bærekraftig måte å komme dit på, er med tog. Reisen er uten tvil lengre, men opplevelsene ombord på toget er noe helt annet. Det er en fin måte å få med seg naturen, omgivelsene og nye steder - med en Interrail-billett kan du begynne reisen din sørover gjennom Europa.  Les mer om konseptet her.

Vil du reise til Hellas?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Hellas og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Hellas

Nyt deilig middelhavskosthold og opplev det fantastiske landskapet på land eller til havs på en seilbåt - Hellas er mer enn bare charterturer! Lei deg en moped og fart rundt på de greske øyene mens du betrakter idylliske småbyer med hvite murhus og blåmalte dører. Hellas er virkelig fantastisk, og beriket med historisk arv som du kan få et innblikk i på et av landets mange museum.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...