{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
iceland-hotsprings-river-fog-nature-cover
iceland-horses-white-nature-sidebar

Reiser til Island - Enestående naturopplevelser!

Island er varme kilder og isbreer. Det er vakre fjell og kullsvarte strender. Det er fantastiske fosser og spektakulære geysirer. Island er et reisemål med store kontraster for deg som setter pris på en ferie med enestående naturopplevelser. 

Spør oss om reiser til Island

Reise rundt på Island

Du kan reise rundt på Island med buss eller leiebil. Start i Reykjavik, en fascinerende by med et rikt kulturliv. Byen er også kjent for å ha et bra uteliv, enten du trives best i loungen på en fancy nattklubb, i en kul og moderne bar, på dansegulvet i en varm klubb eller ved et bord med lokale i en tradisjonsrik pub. 

The Golden Circle er den mest populære dagsturen på Island. Kjenn den rå kraften fra et av Europas vakreste fossefall, Gullfoss. Når du står på kanten av fossen og vinden slår mot ansiktet vil du føle en enorm respekt for naturens kraft. På en solfylt dag er fossen fylt med regnbuer. I nærheten ligger geysir-området med varmekilder som på spektakulært vis skyter vann og damp flere titalls meter opp i luften. 

En tur til Jökulsárlón er nok et spektakulært syn du ikke vil gå glipp av på reisen til Island. Innsjøen er Islands største brevann og ligger ved sørenden av isbreen Vatnajökull. Du kan se isblokker som flyter rundt på vannet, i stor kontrast til den kullsvarte sanden.

Hekla er en av de mest aktive vulkanene i verden, og sist gang den hadde utbrudd var i 2000. Vulkanen har vært aktiv i århundrer og gamle historier forteller om troen på at sjelene til de fordømte reiste gjennom Hekla sitt krater på vei til helvete. 

Reisetips til Island

I det som kan minne om et månelandskap finner du det termiske spaet vi kjenner som Den blå lagune. Nyt den friske islandske lufta mens du slapper av i det varme geotermiske sjøvannet som ligger på 37-39°C året rundt.

På reisen til Island kan du teste ut kule aktiviteter som isklatring, brevandring og rafting for både nybegynnere og erfarne. Hvis du ønsker en unik opplevelse bør du prøve deg på isklatring som kan praktiseres hele året på Island. Brevandring er en fin måte å utforske en spennende verden av is med spennende formasjoner og dype sprekker.

Vil du reise til Island?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Island og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på Island

Varme kilder, isbreer, fjell, kullsvarte strender, fosser og geysirer. Island byr på magiske naturopplevelser! Besøk Den Blå lagune og nyt frisk islandsk luft mens du tar et bad i det varme geotermiske sjøvannet.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...