Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
moscow-city-modern-skycrapers-cover

Reiser til Moskva - pels, vodka og kulturliv

På grunn av den nåværende situasjonen, har vi valgt å ikke tilby reiser til Russland i tiden fremover.

Opplev den fascinerende historien til Europas største by - Moskva, og nyt alt av byens kulturelle begivenheter samt ville partyliv!

Spør oss om reiser til Moskva

Ta turen til hovedstaden i den russiske føderasjonen og Europas største metropol; Moskva. Byen er hjem til hele 10 millioner innbyggere. Rik på historiske og kulturelle severdigheter er Moskva landets kulturelle, økonomiske, politiske og religiøse sentrum. I tillegg huser byen flere store universiteter.

Moskva ligger mellom elvene Oka og Volga, på bredden til den 500 km lange Moskva River. Byen er oppkalt etter elven og det er ført opp hele 49 broer over den samt flere kanaler. En 109 km lang motorvei fungerer som grense til denne ekstreme byen, og det er utviklet forskjellige "ringer" som alle har sin egen sjarme og atmosfære. Moskva har ikke spesifikke distrikter for de ulike etniske gruppene som bor her, i stedet er byen delt inn i områder med forskjellig status - som f. eks industrielle områder, 96 store parker, 18 hager, 4 botaniske hager og All-Russia Exhibition Centre. Moskva fremstår som en svært grønn og frodig by.

Det sies at Moskva har flest milliardærer i verden, mens du på samme tid tydelig ser den store fattigdommen i gatene. Typisk for de fleste store metropoler er byenes skarpe kontraster. Det grove, dynamiske livet, den noen ganger kontroversielle høyteknologiske utviklingen og den ekstreme forhistorien er det som gjør Moskva så uimotståelig. Den raskt moderniserte bykjernen og rekken av skyskrapere idet solen står opp er rett og slett slående!

Opplevelser i Moskva

Det meste av Moskvas severdigheter ligger i den første ringen som er enkel å navigere seg rundt til fots.

Området Kreml - beliggende bokstavelig talt i hjertet av byen - er Russlands presidents residens samt at du finner flere historiske bygninger her. På østsiden ligger Den berømte røde plass regnet som sentrum for hele landet ettersom mange av de største motorveiene starter herfra. Langs torvet ligger Lenin Mausoleum og den imponerende Saint Basil's Cathedral fra det 16. århundre. Middelalderkirken ser ut som om den er hentet rett ut fra et eventyr, og inne i den kan du beskue flere vakre kunstverk og ikoner. I Moskva finner du også en rekke ortodokse kirker.

Moskvas museer sitter på noen av verdens beste samlinger. Tretyakov Gallery er et av de mest kjente av dem med interessante fotografier og kunstutstillinger. Pushkin Museum of Fine Arts har også en stor samling av det gamle Sovjets kunstverk. Det ligner litt Londons British Museum, og samlingen består av verk fra berømte malere som Cèzanne, Monet og Picasso. Etter at du har gjort unna den kulturelle ruten gjennom Moskva er det på tide og lene seg litt tilbake, så sett kurs mot en av byens mange koselige cafèer og restauranter. Ta også turen innom byens flotte hager som f. eks Alexandrovsky Garden, Hermitage Garden eller Kolomenskoe (park- og klosteranlegg). Sleng deg ned i det grønne og nyt en medbrakt piknik mens du filosoferer over dine nye oppdagelser.

Shopping i Moskva

Ved Den røde plass finner du kjøpesenteret GUM. Er du mer på jakt etter luksusvarer bør turen gå til Tverskaya Ul Street og butikken Tiffany & Co. Langs denne gaten ligger det flere fasjonable (og kostbare) motebutikker fra populære designere av verdensklasse. For enda litt mer luksus, denne gang for tunge og gane, stikk innom Confael Chocolates (Nikitsky bul 12, Arbat District) og nyt herlig, dyr sjokolade.

Moskvas natteliv

Moskva kan konseptet med festing bedre enn de fleste andre storbyer, så forbered deg på et svært livlig natteliv! Rundt Tverskaya Ul Street finner du noen av de mest populære barer og diskoteker. Den sørlige delen er kjent for luksuriøse "bling-bling" klubber og restauranter. Det er ingen tvil om at du kan spise godt i Moskva! De beste festene finner du dersom du gjør deg kjent med de lokale, de guider deg til Moskvas aller kuleste utesteder!

Sjekk ut Jazz Town som ligger i Taganskaya pl 12, Zayauzie - et nytt og enormt kasino med massevis av liveopptredener fra jazzmusikere. For festløver er Moskva det rene mekka med alle sine fancy - og mindre fancy - barer og diskoteker. Er du imidlertid på jakt etter en roligere aften kan du nyte en lokalprodusert film i Dome Cinema (Olimpliisky Pr 18/1, Kitay Gorod). En kveld på Moskvas sirkus er også et hyggelig alternativ.

Aktiviteter i Moskva

Dersom du oppholder deg her om sommeren og trenger en liten forfriskning, sett kurs mot byens nordlige deler og sandstranden Serebryaniu. På vinteren er langrennsski gjennom en av parkene en hyggelig opplevelse, eller isskøyting i Gorky Park. Den tradisjonelle måten å slappe av på - ved siden av en vodkadrink - er å gå til en banya, hvilket er et slags badehus med badstue, svømmebasseng og sosialisering. Sandunovskie (Ul Neglinnaya 14, str 3-7 i sentrum) er Moskvas mest populære badehus.

For de som søker litt mer kulturelle aktiviteter - kunstopptredener blomstrer virkelig her i Moskva! Dersom du får tak i billetter til en ballettforestilling i Bolshoi Theatre har du definitivt en fantastisk helaften i vente. State Central Concert Hall Russia er stedet å dra til om du vil lytte til god musikk, dette er hvor store popkonserter avholdes.

Transport i Moskva

I Moskva kommer du enkelt rundt med linje 11-metroen som har hele 170 holdeplasser over hele byen. Den eldste holdeplassen dateres tilbake til 1935, og metroene er kjent for sine vakre kunstverk og arkitektur. Metroene blir ofte temmelig fulle noe som gjør de til et himmelrike for lommetyver, så pass på! Buss, trikk og taxi er andre alternativer for transport. Sørg for at du avtaler pris på forhånd med sjåføren når du praier taxi fra gata ettersom mange av dem ikke har taksameter. 

Tenk deg om to ganger før du på egen hånd kaster deg ut i Moskvas trafikkerte gater. Når 2.5 millioner bilister samles i rushtiden resulterer det i et heftig trafikkaos! Motorveien er generell av god standard.

Moskva er landets transportsentrum. Her finnes ni forskjellige togstasjoner med et utmerket nettverk videre både innad i Russland så vel som til resten av Europa og til Asia. Du kan for eksempel hoppe på verdens lengste sammenhengende jernbanestrekning; Den transsibirske jernbanen. Med buss kan du komme deg til destinasjoner så langt som 750 km unna, endog tar bussene noe lengre tid og har ikke like hyppige avganger sammenlignet med tog. I tillegg til andre transportmidler går det ferger fra sentrum langs elver og kanaler til f. eks St. Petersburg. 

Moskvas fem flyplasser ligger utenfor den ytre ringen av sentrum. Når du flyr til Moskva lander du på enten flyplassene Sheremetevo-2 eller Domodedovo.

Når er det best å reise til Moskva?

Moskva har lange og kalde vintre, mens somrene er betydelig varmere. De varmeste månedene er juni, juli og august hvorav juli har mest nedbør. Sommermånedene betyr også ferietid for de lokale, så sørg for å booke overnatting på forhånd slik at du ikke ender opp med å overnatte på parkbenker! 

Er dere mange som skal reise på tur sammen?

Er dere en gruppe på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Moskva sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Vil du reise til Moskva?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Moskva og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...