{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Spania - KILROY
Reiser til Spania - KILROY

Reiser til Spania - Det gode liv!

Spania er alt du ser etter i det gode liv på ferie. Charterturistene representerer herlig galskap og har blitt så godt som en del av den spanske kulturen, men vi vet hvor du kan lene deg tilbake uten at overivrige barnefamilier og spradende menn i Speedo forstyrrer idyllen. Spania er det perfekte reisemål for deg som ønsker en eksotisk ferie i Europa, enten du vil nyte lange dager i sola med deilig mat og vin eller kjenne på adrenalinet med kule aktiviteter som surfing, klatring og dykking.

Spør oss om reiser til Spania

Opplevelser i Spania

Milde vintre og varme somre gjør Spania til et populært reisemål året rundt. For korte turer anbefaler vi en av de spanske storbyene. Madrid og Barcelona er kulturelle metropoler du ikke vil gå glipp av. Har du lenger tid bør du utnytte friheten med leiebil, ved å kjøre gjennom Spanias vakre landskap på egenhånd. Deilige sandstrender, sjarmerende landsbyer, mektige fjell i nord og nasjonalparker i sør venter! Opplev for eksempel Rioja's vingårder og gå flotte fotturer i nasjonalparken Doñana som befinner seg på UNESCO's verdensarvliste. 

Vårt beste tips til livsnyteren er øyhopping I Balearene (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera og Cabera). Ibiza er kjent for spektakulære fester hvor verdenskjente DJ'er spiller musikk til morgengry, men nord på øya finner du en bratt kystlinje med et dramatisk landskap og folketomme strender. Formentera gir deg en bit av ekte og autentiske Spania og den avslappede tilværelsen Spanjolene lever etter. Ettersom øya er liten og flat er det enkelt å utforske den på egenhånd med motorsykkel eller vanlig sykkel.

Visste du at Spania er en utmerket surfedestinasjon? Sleng deg på en Surf Camp og kjenn på den herlige atmosfæren mens du mestrer surfing i på perfekte atlanterhavsbølger. Surfing i Spania passer både for deg som vil finpusse teknikken og for deg som aldri før har tatt i et surfebrett. 

Reisetips til Spania

Du kan ikke dra på ferie til Spania uten å verdsette det spanske kjøkken. Nærheten til Middelhavet og Atlanterhavet gjenspeiles i velsmakende retter med ferske ingredienser og sjømat. Du kan heller ikke reise til Spania uten å teste ekte spansk tapas. Konseptet med deilige småretter har blitt en global trend, men retten får en ny betydning når du har opplevd hvordan det virkelig skal smake.

Lokal transport som tog og buss er både enkle og effektive reisemåter og frakter deg til stort sett til alle steder på fastlandet. Ut til øyene kan du benytte ferge eller fly. Vi hjelper deg selvfølgelig også med lavpris-billetter dersom du ønsker å fly mellom byer innenlands i Spania.

Dra på spanskkurs i Spania! Du klarer deg helt fint på ferie i Spania med enkle fraser som "una cerveza" og "por favor", men ingenting er som å slå av en prat med de lokale for å virkelig komme under huden på den spanske kulturen. 

Vil du reise til Spania?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Spania og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Spania

Spania er det perfekte reisemål for deg som ønsker en eksotisk ferie i Europa, enten du vil nyte lange dager i sola med deilig mat og vin eller kjenne på adrenalinet med kule aktiviteter som surfing, klatring og dykking.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...