{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
barcelona-city-cover
spain-barcelona-woman-biking

Reiser til Barcelona - Et hav av opplevelser

Vakre Barcelona byr på fantastiske tapas barer, gylne strender og livlig flamenco. Hos KILROY finner du billige reiser til Barcelona!

Spør oss om reiser til Barcelona

Det første som slår deg når du stiger ut av taxien som har transportert deg fra flyplassen til sentrum, er livet - la vida. Gatene er fulle av liv (på en avslappende måte); gamle fruer som nyter et glass vin i ettermiddagssolen, ungdommer på scootere eller som klimper på gitar i parken, folk som løper forbi eller konverserer om hverdagen på fortauscafèer, samt de alltid tutende bilister. Du har gjerne en lang liste over ting og steder du vil oppleve under din ferie i Barcelona, men ta vårt råd - len deg tilbake og nyt èn dag om gangen. Det siste du vil i denne sjarmerende byen er å stresse rundt som en gal og dermed gå glipp av den yndige atmosfæren.

Severdigheter i Barcelona

Våre heteste tips for severdigheter i Barcelona er Picasso og Mirò musèene, den litt sprø Park Guell samt byens desiderte kjennemerke; katedralen La Sagrada Familia (da ser vi bort fra stive rumpemuskler dagen derpå dersom du har besteget alle trappetrinnene til topps). Ta en rusletur rundt i sentrumsgatene og sjekk ut den interessante og renoverte arkitekturen (noen steder skadet av borgerkrigen), for så å stikke innom på en av de mange tapasbarene hvor du kan nyte en "cervezita" og en "tapita" sammen med et glass lokalprodusert rødvin. Strendene Barceloneta og Sitges, shopping, det gotiske strøket og Las Ramblas (elsk den eller hat den!) er andre ting du ikke bør gå glipp av. Liker du flamenco (endog det er Andalucisk) bør du avslutte en innholdsrik dag på Soniquete's hovedkvarter som ligger på 5 Calle Milans.

Tapas og andre smaksopplevelser

Barcelona byr på mange spennende opplevelser, hvorav mat og drikke befinner seg høyt på lista. Som i resten av Spaniabryr ikke katalanere seg særlig om frokost, men lunsjen deres er derimot en guddommelig opplevelse. Lunsj består ofte av mer enn èn rett, og kan nytes gjennom flere timer over en god flaske vin. To KILROY-favoritter: Mercè Vins (1, C/Amargos, metrostasjon: Urquinaona) og Casa de la Rioja (C/Peu de la Creu, metrostasjon: Catalunya). Middag inntas som regel temmelig sent etter nordisk klokke, så om du planlegger middag i 7-tiden er sjansen stor for at du er eneste gjest i restauranten. Beregn heller måltidet litt senere, og legg f.eks turen innom en av våre middagsfavoritter: Café del Academia (1, C/Ledo) og Quimet y Quimet (25, C/Poeta Cabanyes).

Salir de fiesta!

Nattelivet i Barcelona består av alt fra trendy tapasbarer, jazzklubber og live musikk til implanterte microchips (et påskudd fra hardbarka klubbere for å gjøre det lettere for vanlige folk) og disco til tidlig morgen. Vi tipser deg om de kuleste stedene: Avslappede Pipa Club (3, C/Placa Real) og Gimlet (24, C/Rec), funky Luz de Gaz (246, C/Muntaner) og Danzatoria (61, Av. Tibidabo). Merk deg at nattelivet i Barcelona starter rundt fire timer senere enn hjemme - så hell innpå en ekstra shot med espresso og skru av alarmen for neste morgen!

Transport i Barcelona

Den beste måten å oppleve sentrum på er til fots. Får du gnagsår er du imidlertid unnskyldt og kan hoppe på buss eller metro - hvilket er både enkelt og billig. Taxi er også en mulighet og koster mindre enn hjemme. For å få med alle severdighetene rundt om i byen som f.eks La Sagrada Familia, Park Guell og Gaudi's byggverk bør du kjøpe et dagskort/flerdagskort med hop-on-hop-off-bussene fra Placa Catalunya. Det finnes to ruter, den nordlige og den sørlige, og du kan lese mer om de her!

KILROYs reisetips for Barcelona

Barcelona både kan og burde besøkes året rundt - her er det ingen restriksjoner! Som i alle storbyer bør du holde et godt øye med verdisaker da det finnes lommetyver også her. Siesta er ikke spesielt typisk i Barcelona, men enkelte småbutikker og cafèer kan stenge noen timer midt på dagen.

Er dere mange som skal reise på tur sammen?

Er dere en gruppe på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Barcelona sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Vil du reise til Barcelona?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Barcelona og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...