{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
madrid-skyline-spain-cover
madrid-street-spain-sidebar

Reiser til Madrid - byen som aldri sover!

Madrid er et paradis for shopping, kultur og vågale kvelder på byen - og det er ikke uten grunn at byen refereres til byen som aldri sover. Husk å skaffe deg et kart, kle deg med gode sko og benytt metroen til lengre distanser ettersom den fungerer svært godt! Hos KILROY finner du billige reiser til Madrid!

Spør oss om reiser til Madrid

Madrid er varm og imøtekommende. Byen har vært hovedstad i Spania siden 1562 og er Europas høgstliggende hovedstad. Med et behagelig klima er Madrid fint å besøke året rundt, og byen kan by på vakker arkitektur, museer, frodige parker og massevis av lekker mat - i tillegg til et vibrerende og spennende uteliv og endeløse shoppingmuligheter. Vær oppmerksom på at Madrid kan bli temmelig het om sommeren, og at nettene varer mye lengre enn hjemme. Lokalfolk har en tendens til å feste til tidlig morgen ettersom utelivet ikke tar av skikkelig før langt over midnatt. Madrid er imidlertid en fantastisk storby for alle reisende uansett om du kommer hit med familie, en venn, kjæreste eller for en helg fylt med kultur.

Shopping i Madrid

Det finnes flere gode handleområder, men dersom du bare har et par dager til rådighet anbefaler vi at du sjekker ut disse stedene: C / Velázquez: En lang handlegate med massevis av skobutikker, kafeer etc. Metrostopp: Velázquez i området Salamanca.  C / Princesa: Metrostopp: Plaza de España. Her finnes mange av de samme butikkene som i gaten ovenfor, men i et mer avslappet område. C / Serrano og Claudio Cuello ligger i samme område som Velázquez, og er stedet for deg som digger dyre merkevarer.

TAPAS, TAPAS, TAPAS!

Du kan spise fantastisk tapas absolutt overalt, og til alle døgnets tider! Den beste måten å oppleve Spaniaog Madrid på er gjennom mat og vin, og med så fantastisk mange kulinariske retter i vente vil det være den største skam om du bestiller kylling med pommes frites…! Prøv imidlertid å lete etter steder der de lokale samles, ettersom det er her du får den beste maten. Turistfeller finnes dessverre også her, spesielt i populære områder som Santa Ana. Det er koselig nok å sitte ned, men maten de serverer på enkelte slike steder kan være skuffende.

La Latina

Her er det happy hours og party, spesielt etter kl 19:00. Husk at middag inntas mye senere enn vi er vant med her hjemme, og enkelte restauranter åpner ikke for kveldsservering før kl 21:00. Start kvelden med et par drinker på Plaza de la Cebada, og når appetitten etter hvert setter inn er det bare å vende nesen mot gaten Cava Baja og velge blant byens beste restauranter!

Området Santa Ana/Huertas

Et svært livlig område, men her vandrer du blant horder av turister i motsetning til Cava Baja der spanjolene selv ferdes. Santa Ana og Plaza del Angel har begge mye å by på. I Santa Ana anbefaler vi å teste ut Cervezería Alemana på Plaza de Santa Ana, her får du utsøkt øl og tapas og stedet har tilsynelatende ikke endret seg stort siden det åpnet i 1904. I gaten bakenfor, C/Hjertas i nærheten av C/Principe, ligger et serveringssted vi gjerne tipser om dersom du vil ha tapas til lunsj: Alfredo/Alfonso. Steder oser av sjarme og stil, er mer enn 130 år gammelt og har byens beste tapas! Andre steder å besøke: Los Gabriel, Fino Bar (sherry) og Viva Madrid.

Severdigheter i Madrid

Husk at du ikke starter dagen for tidlig - du er i Madrid, og det blir både en lang dag og en lang kveld. Byen er fylt med supre severdigheter, og du kommer deg enkelt mellom dem til fots. Et must er museet Prado, hvilket er rene eventyret for kunstelskere og hele landets ære ligger her. Du vil se de største gullmalerier fra El Greco, Goya etc. Stedet er absolutt på lik linje med f. eks Louvre i Paris. Du rekker nok ikke over alt, men vi anbefaler at du i alle fall tar deg god tid i Goya-seksjonen. Dersom du vil komme unna bråk og mas fra gatetrafikken er det bare å legge ut på en rusletur i Retiro Park. Kjøp deg en kaffe og en matbit, legg deg ned på gresset og nyt livet - et perfekt avbrekk midt på dagen for å samle krefter til kveldens aktiviteter!

KILROYs reisetips for Madrid

El Rastro, gamlebyen, gjøres hver søndag morgen om til en av verdens største loppemarkeder. Her finner du alt mellom himmel og jord - og er definitivt verdt et besøk!

Er dere mange som skal reise på tur sammen?

Er dere en gruppe på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Madrid sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Vil du reise til Madrid?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Madrid og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...