{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Karibien

reiser til karibien | kilroy
reiser til karibien | kilroy

Reiser til Karibien – Livets late dager!

De karibiske øyene ligger som en deilig buffét mellom Atlanterhavet og Mellom-Amerika. Her finner du et stort utvalg for enhver smak, enten du vil lade batteriene med en kokosdrink i hengekøya, dra på eventyr i vakker natur eller tilbringe dagene i havet med kule vannaktiviteter. En reise til Karibien kommer du neppe til å angre på.

Spør oss om reiser til Karibien

Favoritter på reise til Karibien

Her finner du flere enn 7000 karibiske øyer som strekker seg over området fra Florida til Venezuela. Cuba er en favoritt blant backpackere som reiser til Karibien, med sin interessante historie og fantastiske musikk- og dansekultur. Kom tett på menneskene og kulturen med en dampende fersk sigar i den ene hånden og en rom & cola i den andre. Ta et spanskkurs eller sleng deg med på en spennende opplevelsesreise for å virkelig komme i dybden på fantastiske Cuba.

Jamaica er en annen spennende kulturopplevelse, perfekt for deg som virkelig vil kjenne på de gode vibbene fra reggaemusikken. Dersom du vil ha lave priser, flotte strender og gode muligheter for vannsport på din reise til Karibien, er også Den Dominikanske Republikk en favoritt. Trinidad & Tobago er ideelt for deg som vil oppleve de berømte karnevalene kombinert med strand, dans og musikk. Hvis du har god tid på din reise til Karibien, anbefaler vi øyhopping for å se flere karibiske øyer.

Tips for reiser til Karibien

Det finnes mange ulike måter å reise til Karibien på, men kun et fåtall av de karibiske øyene har direkteruter fra Europa. Derfor kan vi anbefale å legge inn et spennende stopp på veien. Vi kan hjelpe deg med å planlegge reisen til Karibien slik at du får mest mulig ut av tiden og mulighetene på reisen. Du kan også kombinere en reise til Karibien med backpacking i Nord-, Sør- og Mellom-Amerika.

Orkansesongen varer fra mai til oktober. I denne perioden er været svært ustabilt, men til gjengjeld kan du finne rimeligere flybilletter og overnatting. Vi kan hjelpe deg med råd og bestilling av reiser til Karibien i denne perioden, men du må selv finne ut om det er verdt å spare pengene mot å reise på denne tiden av året. Resten av året er det nesten alltid bra vær her. 

Reiser til Karibien regnes som forholdsvis kostbare, men ved å reise til utvalgte karibiske øyer kan du fint reise til Karibien på budsjett. Å bo på all inclusive kan lønne seg fordi du slipper å kjøpe mat og drikke. Noen hoteller har også spennende aktiviteter inkludert. På Cuba finnes det derimot en enda kulere form for overnatting! Her kan du bo hos en lokal familie, i såkalte 'casa particulares'. Det finnes rett og slett ingen bedre måte å reise på – og på kjøpet får du en unik opplevelse og venner for livet.

Vil du reise til Karibien?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge din neste reise til Karibien! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Karibien og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen inn i en av våre butikker (Oslo, Bergen og Trondheim), men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reise til Karibien

Karibien består av mer enn 7000 øyer, og her møter du garantert andre backpackere. Lad batteriene med en kokosdrink i hengekøya, dra på eventyr i vakker natur eller tilbring dagene i havet med kule vannaktiviteter. 

Inspirasjon

Se flere inspirasjonsartikler
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL KARIBIEN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Opplevelsesreiser i Karibien

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...