{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
reiser til karibien | kilroy
reiser til karibien | kilroy

Reiser til Cuba - salsa, sigarer og Che!

Er du klar for å leve på mañana-tid og leve livet uten bekymringer? Da skal du reise til Cuba! Cuba byr på massevis av fascinerende kultur, deilig mat, nydelige mojitos, høy sigarføring, og en kul lokalbefolkning. På Cuba vil du kunne nyte late dager på hvite sandstrender, danse salsa i Havana, seile fra de forskjellige øyene, og delta på et spanskkurs. Mulighetene for spennende opplevelser er mange når du reiser til Cuba!

Spør oss om reiser til Cuba

Opplevelser på reisen i Cuba

Start reisen til Cuba i hovedstaden Havana. Revolusjonsmuseet er verdt et besøk og du må ta deg en tur langs Malecón-promenaden for å se kjente minnesmerker, byens kystlinje og lokale som fisker i vannkanten. På kvelden er det bare å følge salsarytmene til nærmeste klubb. I Viñales bør du besøke tobakksfarmer og teste ut kule aktiviteter som sykling og hesteridning. I området finnes også noen av verdens beste klatresteder. Ta turen innom Santa Clara på vei til Trinidad for å se Che Guevaras minnesmerke. Varadero er en typisk charterdestinasjon, men likevel et fint sted å avslutte reisen i Cuba. Her kan du nemlig få veldig gode priser på flotte all inclusive-hotell, perfekt når du bare vil nyte de siste dagene på Cubas kritthvite karibiske strender.

Bo lokalt på din reise til Cuba

Casa betyr hus på spansk, og i Cuba er et hus ikke bare et hus. I hvert fall ikke når det kommer til de mange sjarmerende 'casa particulares' som finnes i rikholdig mengder i hovedstaden Havana og andre større byer, men også i mindre befolkede områder. Et casa particulares er kanskje den mest autentiske og lokale formen for overnatting som finnes, da du i praksis bor hjemme hos en cubansk familie, som for en ekstra slant både vasker klærne dine og lager mat til deg. Familiene elsker å innvitere gjester inn i deres hjem på denne måten, og du vil raskt innse at disse casa-oppholdene vil være blant noen av de beste opplevelsene og minnene du tar med deg hjem fra din reise på Cuba.

Trinidad - Verdensarv og hvite strender

Du bør absolutt få med deg byen Trinidad, en av Karibiens best bevarede byer fra sukkerhandel-perioden og kolonitiden under spansk herredømme. Arkitekturen er imponerende vakker, og byen er generelt en av de mest typiske og karakteristiske eksempler på det klassiske Cuba med pastellfargede hus, flotte kirker og brosteinsgater. Byen er på UNESCOs World Heritage List over bevaringsverdig kultur og arkitektur. Det er også mange spennende ting å oppleve i nærheten av Trinidad: de fantastiske El Escambray-fjellene, kysten ved Casilda Bay og de nærliggende vikene med krystallklart vann, hvit sand og supre snorkle- og dykkermuligheter. For ikke å glemme Valle de los Ingenios, sukkermøllenes dal, som også har World Heritage-status.

Reisetips til Cuba

Å komme seg rundt på Cuba er ikke noe problem, men sett av god tid om du skal rekke noe. Prisnivået er verken dyrt eller billig. En pose chips koster gjerne like mye som en liter rom. Butikkene har nesten ingenting i hyllene, så ikke regn med å finne et bredt utvalg av godteri og sjokolade. Internett går VELDIG tregt, så du skal være tålmodig om du vil holde deg oppdatert på sosiale medier.

Noe som er viktig å merke seg, er at de på Cuba har to forskjellige myntenheter – convertible pesos (CUC) for turister og vanlige pesos for de lokale. Pass derfor på at du får igjen riktig type pesos når du betaler.

Vil du reise til Cuba?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Cuba og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på Cuba

Cuba - hjemlandet til mojitos, sigarer, Che Guevara t-skjorter og 'gamle dager'. Du finner ikke et lignende land noe annet sted i verden! Cuba kan by på herlig strandliv, kultur og ikke minst salsa. Mens hele verden gikk sin gang i utvikling og modernisering ble Cuba igjen på 50-tallet, og Havana er selve symbolet på dette. Gled deg til å 'reise tilbake i tid' i det du ankommer Havana og Cuba.

Reiseinspirasjon til Cuba

Se flere inspirasjonsartikler
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CUBA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...