{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mellom-Amerika

central-america-bird-jungle-nosara-costa-rica-cover
central-america-ruins-yukatan-mexico-sidebar

Reiser til Mellom-Amerika - The Latino Experience!

Mellom-Amerika strekker seg fra Guatemala i nord til Panama i sør. Dette er stedet å oppleve så mange ulike kulturer du klarer på kort tid! Du kan enkelte krysse landegrenser med buss ettersom avgangene stort sett er hyppige og prisene lave. Start i Guatemala og reis på kryss og tvers gjennom El Salvador, Belize, Honduras, Nicaragua og Costa Rica før du til slutt ender opp i Panama.

Spør oss om reiser i Mellom-Amerika

Reise rundt i Mellom-Amerika

Costa Rica har tatt ledelsen som den mest besøkte destinasjonen og er derfor det landet det er enklest å reise rundt i. Listen er lang over aktiviteter og opplevelser i Costa Rica; surfing, rafting, kanopadling, grottevandring, frivillig arbeid og mulighet for å oppleve landets frodige jungel. Costa Rica er kjent for sin vakre natur og rike dyreverden.

Panama kan ligne litt på Costa Rica med sine nydelige strender og populære backpackerdestinasjoner. Her ser du hengekøyer og surfebrett på hvert eneste hjørne, og alle dager er "happy days". Panama er selvfølgelig mest kjent for den berømte Panama-kanalen, et selvskrevent must for alle tilreisende.

Guatemala er det landet hvor indianerkulturen er tydeligst. Spesielt området rundt Antigua har et sterkt indianerpreg, så det er en jevn gjennomtrekk av backpackere her. Et høydepunkt du ikke må gå glipp av er mayaruinene rundt Tikal. Hvor de fremdeles holder de på med nye utgravninger. På den karibiske kysten anbefaler vi at du tar en natt på et jungellodge ved elven.

Honduras og Belize kan begge by på noen av verdens aller beste steder for snorkling og dykking. I tillegg finner du mayaruiner rundt Copan samt de spennende ATM-grottene hvor du kan vandre eller svømme rundt et autentisk ofringssted for mayaindianerne. Det vil føles som en aldri så liten tidsreise!

Nicaragua og El Salvador er mindre utviklet enn sine naboland, og har derfor også færre turister. Dette gjør imidlertid ikke landene mindre interessante av den grunn! Dra på fotturer på vulkanene og padle i kajakk rundt på innsjøer - av og til helt for deg selv. Videre kan landene by på glimrende surfing og spennende kolonibyer. Generelt sett er Nicaragua og El Salvador rimeligere enn de andre landene.

Prisnivå i Mellom-Amerika

Ved å reise på en opplevelsesreise blir budsjetteringen enklere ettersom de fleste kostnader betales før avreise. Velger du rimelig overnatting og styrer unna turistfellene kan Mellom-Amerika absolutt oppleves på lavt budsjett. Sørg likevel for å ha litt ekstra til å delta på kule aktiviteter underveis - det er jo nettopp derfor du reiser!

Klima i Mellom-Amerika

Ettersom det er store variasjoner på høyden, alt fra havnivå til 3000 høydemeter, vil også temperaturene variere en del. Det deles inn i to årstider. Regntiden varer fra mai til oktober, mens den tørre årstiden er mellom november og april. 

Vil du reise i Mellom-Amerika?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser i Mellom-Amerika og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Mellom-Amerika

Mellom-Amerika er stedet å oppleve så mange ulike kulturer du klarer på kort tid! Legg ut på en rundreise hvor du starter i Guatemala og for deretter reiser på kryss og tvers gjennom El Salvador, Belize, Honduras, Nicaragua og Costa Rica før du til slutt ender opp i Panama. Gjør deg klar for et ordentlig Mellom-Amerikans eventyr!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE I MELLOM-AMERIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Opplevelsesreiser i Mellom-Amerika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...