Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
doha-general-sidebar

Reiser til Qatar - Det moderne Midtøsten

På en reise rundt i Qatar får du virkelig oppleve på nært hold hvordan velstand og moderne utvikling er i ferd med å transformere et tradisjonelt arabisk land til et futuristisk Disneyland med dyre hoteller og kjøpesentre, samtidig som du kan oppleve de mer velkjente ørkenene, oasene og naturfenomener i denne verdensdelen. Hos KILROY finner du billige reiser til Qatar!

I Qatar får du ikke servert Midtøstens mysterier og eventyr fra 1001 natt, i motsetning til hva du kanskje ville forventet deg. Her er det andre ting det bys på! Etter at oljeindustrien tok av på slutten av 1800-tallet ble Qatar på rekordtid en av verdens rikeste nasjoner. Styrtrike sjeiker bruker millioner av kroner på å transformere dette antikke arabiske landet til en moderne storby med futuristiske bygninger i beste "Jetson-stil", så om du reiser hit får du oppleve noe annet enn det typiske og autentiske Arabia!

Midtøstens Premier League

Antall besøkende til Qatar hvert år nærmer seg samme mengde som det bor mennesker i landet, så reiseindustrien her har selvfølgelig merket seg at det ligger mye penger i å gjenoppbygge og tilby turistene en smakebit av det ekte Arabia slik at deres oppfatning bestående av eksotisk musikk, glitrende moskeer og leirhus blir møtt. Derfor kan man på en rekke hoteller og feriesteder overnatte i beduinertelt, innta måltid på tepper inne i mørke grotter og få ryggen skrubbet i en dampende hammam. Mange vil kanskje si at Qatar står i fare for å ende opp som et arabisk Disneyland! Før du pakker kofferten og reiser til Qatar må du huske at det bor wahhabi-muslimer her på lik linje med Saudi Arabia, hvilket betyr at befolkningen ikke drikker alkohol samt at menn og kvinner kler seg i tradisjonelle hvite sjeik-antrekk og sorte sjal. Som turist i landet må du også sørge for å dekke deg til på samme måte som de lokale. Menn kan ikke gå i shorts, og kvinner må dekke til skuldre og knær. Forutenom dette så har Qatar et fritt muslimsk samfunn. Unngå å reise til Qatar i sommermånedene ettersom gjennomsnittstemperaturen da er på 35 grader og luftfuktigheten på hele 90%. I tillegg oppstår det ofte sandstormer i denne perioden.

Doha - sterk tro og rådyre hoteller

Rikdom har definitivt vært en hovedårsak til at det moderne Doha ble bygget, men en annen årsak er troen på at de skal kunne opprettholde en bra livsstil selv etter at oljen tar slutt. Man vil konstant få øye på byggekraner, og nye skyskrapere spretter opp med jevne mellomrom, den ene blankere og høyere enn den andre. Kun 20% av Qatars innbyggere er av arabisk opprinnelse mens resten består av tilflyttede arbeidere - de aller fleste menn, hvilket betyr at man sjelden får øye på lokale kvinner. På grunn av alle gjestearbeiderne kan man fort få inntrykk av at nesten ingen innbyggere slår rot i Qatar og bare kommer på gjennomfart. Doha er kjent for den 7 km lange bryggekanten Al-Corniche som omkranser byens hesteskoformede havneområde og som består av palmetrær, luksushoteller og rådyre leiligheter. I Qatar er prisene høye, og dette er kanskje Midt-Østens dyreste land med rompriser på hotell jevnt over fra 100 dollar per natt. Du kan imidlertid spare litt penger på å spise på lokale småcafeer og benytte deg av såkalt "couch-surfing".

Souq Waqif

Den labyrintiske Souq Waqif byr på original arabisk atmosfære. Selv om dette markedet nylig har gått igjennom renovering til ære for turistene er så har de greid å beholde den autentiske atmosfæren, og den hektiske handelen pågår for fullt. Her får tak i tradisjonelle antrekk, eksotisk krydder og spennende lokalproduserte gaver til å ta med hjem. De fleste gamle souqs - markeder - har blitt tatt over av gigantiske kjøpesentre der Dohas rike kvinner sprader rundt med det siste fra moteverdenen.

Bir Zekreet - en bortgjemt oase

Det som Doha mangler av typisk arabiske kjennetegn vil du derimot finne i den lille oasen Bir Zekreet, en sandfarget landsby som ligner på noe vi kan gjenkjenne fra Donald Ducks eventyr i tegneseriene. Her er det ikke så mange turister fordi man behøver en firehjulstrekker for å komme seg til oasen, og man må ta med eget telt og det man ellers behøver av mat og drikke. Men for de som tar seg bryet, så er opplevelsen man får igjen definitivt verdt det - nemlig en natt i ørkenen under stjernene mens alt du hører er knitringen fra leirbålet. Veldig romantisk!

Khor Al-Adaid - ekstraordinære naturopplevelser

Den beste naturopplevelsen man får i Qatar er uten tvil sanddynene i Khor Al-Adaids, som alltid er i bevegelse og dermed former de vakreste kreasjoner i sanden. Ørkenen snor seg ned til en innsjø som igjen fører ut til den arabiske golfen 10 km unna. Dyrelivet her er fantastisk med havskilpadder og andre sjødyr, og stedet er i tillegg ført opp på listen over UNESCOs verdensarv.

Al-Khor - det tradisjonelle Qatar

Dersom du er interessert i historie og kultur bør du ta turen innom havnebyen Al-Khor nord for Doha. Byen var en gang i tiden selve sentrum for Qatars store perleindustri - som desverre kollapset i 1930 og sente landet inn i en enorm fattigdom. I dag er Al-Khor et hyggelig sted der man kan tilbringe et par rolige dager for å se nærmere på lokale bygninger i gamlebyen og fuglelivet i Al-Khor Gardens. På kveldstid kan man nyte utsikten samtidig som man tester ut lokale spesialiteter i matveien på restaurantene langs Al-Khor Riviera.

 

Steder du bør oppleve i Qatar

Les mer om Doha ved å klikke på kartet nedenfor.

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL QATAR

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kommende events

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Velg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

  Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

  Vennligst fyll ut alle detaljer

  Lukk
  Kontakt
  Skriv til oss

  Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

  Dette feltet må fylles ut
  Dette feltet må fylles ut

  Hei,

  Takk for din henvendelse!

  Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

  I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

  PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

  KILROY

  Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

  Book et møte

  Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
  Dette feltet må fylles ut

  Takk for din møtebooking!

  Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

  I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

  PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

  KILROY

   

  Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...