{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
acapulco-mexico-beach-cover
acapulco-beach-sidebar

Reiser til Acapulco - Hjertet av den meksikanske rivieraen!

Acapulco er et av Mexicos aller mest populære feriesteder. Byen, som også går under kallenavnet "Amerikas Paradis" og "Stillehavsperlen", har en perfekt beliggenhet ca 30 mil fra hovedstaden Mexico City med utsikt over den vakre kysten. Her kan du få en utmerket strandferie kombinert med massevis av underholdning og aktiviteter. Hos KILROY finner du billige reiser til Acapulco!

Spør oss om reiser til Acapulco

Det er noe spesielt ved bukten rundt Acapulco. Den er nesten sirkelformet, og har en av verdens beste naturlige havner. Den ble oppdaget av erobreren Hernan Cortes i 1531. Nesten to årtier senere ble byen Acapulco grunnlagt på stedet, som gjennom mange år fungerte som en viktig havnebase for spanske koloniskip - som seilte med gods til og fra Kina og Filippinene.

Acapulcos ville natteliv

Idag er Acapulco mest kjent for å være en livlig storby med et vibrerende natteliv og et bredt uvalgt av barer, restauranter og diskoteker. For ikke lenge siden, før feriesteder som Cancun og Ixtapa vokstre frem, var Acapulco Mexicos fremste turistdestinasjon som i sine glansdager var en favoritt blant de rike og berømte - som f. eks Elvis Presley, Frank Sinatra, Elizabeth Taylor og John F. Kennedy. Når du reiser til Acapulco vil du sikkert føle deg som en stjerne selv!

Acapulcos flotte klima

Acapulco har mye å by på når det kommer til strender og underholdning. Klimaet er tropisk, så det er varmt og behagelig året rundt. For de som ønsker å slappe av i solen er det en rekke vakre sandstrender å velge blant, og er man ute etter mer bevegelse så er det bare å teste ut alt som finnes av vannsport i samme område. Videre er det gode forhold for dykking og snorkling der man kan få et glimt av Stillehavets vakre marineliv.

Acapulcos travle gater

Det er enkelt å reise til og fra Acapulco, som siden 1950 har hatt sin egne internasjonale flyplass. Som turist kan man imidlertid ikke forvente seg å ha byen helt for seg selv. Hvert år besøker med enn tre millioner turister Acapulco, både fraUSA og resten av verden. Dette er en hektisk storby! Man behøver ikke bevege seg langt fra strender og bølgesus før man befinner seg i forurensede gater med tutende biler som spytter ut eksos mens de kjemper om parkeringsplasser. Nei - i Acapulco er livet aldri kjedelig!

Vil du reise til Acapulco?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Acapulco og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MEXICO

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...