{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
cancun-beach-view-cover
cancun-mexico-sea-view-from-above-sidebar

Reiser til Cancún - Hola Mexico!

Yucatan-halvøya og regionen rundt byen Cancún er Mexicos mest populære reisemål. Party og store opplevelser i vakre omgivelser, et perfekt stopp over for backpackere. Cancún og den vakre Yucatan-halvøya tilbyr noen av Mexicos beste strender og mest unike naturopplevelser. I tillegg vil du finne en rekke kulturelle og historiske severdigheter ikke langt fra byen. Hos KILROY finner du billige reiser til Cancún.

Spør oss om reiser til Cancún

Naturen på Yucatan-halvøya skiller seg ut fra resten av Mexico. Store regnskoger karakteriserer området og langs kysten herlig palmestrende som glir rett inn i paradis-kategorien. Ikke rart Cancún tiltrekker seg store mengder turister og backpackere år etter år.

Cancún - En relativt ny by

Cancún er faktisk en ganske ny by, og det ble ikke grunnlagt før i slutten av 1960-tallet. Visjonen var å skape en by med fokus på miljø og natur. Eller med andre ord, bærekraftig turisme. Men Cancún endte opp med å bli mye mer enn det, og i dag turisme for Cancún-området har vokst til et omfang som ingen hadde forestilt seg.

Cancún for backpackere

Cancun er definitivt en by for backpackere. Byen er nok ikke et sted du ønsker å være i ukesvis, men den pulserende atmosfæren, strendene og utelivet er fantastisk. Både turister og lokale kommer til Cancún i store flokker fordi byen og området rundt er solrikt, eksotisk, og strandlivet står til den store gullmedaljen.

Attraksjoner rundt Cancún

Selv om Cancún er mest kjent for strandliv og party, ligger et av verdens syv nye underverker, Chichen Itza, bare et par timers kjøretur fra byen. Turen til Chitchen Itza er spennende og anbefales som en dagstur. Det går flere daglige busser fra Cancún i tillegg til at det er mange hoteller og reisebyråer som tilbyr dagspakker.

Klimaet i Cancún

Cancún ligger i et tropisk område, så vær forberedt på fuktighet og varme året rundt. Temperaturen faller sjelden under 22 grader, selv om natten. Du vil kanskje unngå orkansesongen som kan treffe mellom juni og november, men i utgangspunktet er Cancún en fin destinasjon hele året rundt.

Vil du reise til Cancún?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Cancún og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...