{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
yucatan-ruins-chichen-itza-mexico-cover
yucatan-cenote-tajma-mexico-sidebar

Reiser til Yucatán - Welcome gringo!

Har du enda ikke vært i Mexico og på Yucatan-halvøyen bør du virkelig vurdere å komme deg avgårde! Her finner du nydelige karibiske strender og krystallklart vann perfekt for både strandliv og utforsking av undervanns-verdenen med sitt flotte korallrev og fargerike fisk. Opplev Mayaruinene i Tulum, Chitzen Itza, dykking og snorkling, bading i en "cenote" (naturlig ferskvannsbasseng i kalksteinsgrotte) og sist men ikke minst - nyt deilig strandliv og kule fester!

Spør oss om reiser til Yucatan

Cancun

Dette er stedet for party og flotte strandhoteller. Cancun er svært ettertraktet blandt de amerikanske studentenes springbreak rundt mars måned! Ciudad Cancun ligger på fastlandet med muligheter for overnatting, men herfra må du ta taxi eller buss til badestrendene ute på selve Cancun. Zona Hotelera er området hvor du finner alt av strender, shoppingstrøk, natteliv, restauranter og barer. I Cancun kan du nyte deilige paraplydrinker, og kjenne smaken av perfekte pina coladas og strawberry daiquiris!

Isla Mujeres (kvinnenes øy)

Bare 25 min med speedbåt fra Cancun finner du Isla Mujeres, så hit kan du både ta en dagstur eller velge å bli et par netter. Øya er 8km lang og har en nydelig, hvit sandstrand (Playa Norte), avslappet atmosfære og vakre solnedganger. Overnatting anbefales!

Playa del Carmen

Blir Cancun for mye for deg kan du reise til Playa del Carmen, rundt 1 time med buss sørover. Strendene her er så fine at svært mange velger å vie seg her! Promenaden langs stranden tilbyr alt av restauranter, barer og butikker - samt endel overnattingssteder. Playa del Carmen har utviklet seg raskt de siste 10 årene, og nye hoteller spretter opp kontinuerlig.

Cozumel

Cozumel er en verdenskjent dykkedestinasjon, og Mexicos største og eneste karibiske øy. Hit kommer du med båt fra Playa del Carmen. Turen tar rundt 30 minutter avhengig av hvilken båt du velger. Cozumel kan friste med over 100 dykkesteder i verdensklasse! For snorklere er det også nok av flotte undervannsopplevelser. Flotte cruiseskip legger ofte en stopp innom Cozumel. 

Tulum

Tulum ligger 63 km sør for Playa del Carmen, og mens du er her bør du definitivt avlegge de gamle Maya-ruinene en visitt. Vakkert beliggende på en klippe med havet som neste nabo - et absolutt must! Legg turen til ruinene enten tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen for å slippe unna de verste turistmassene. Tulum er en backpackers drømmedestinasjon med rimelige og enkle overnattingssteder der gulvet ofte består av sand og som seng får du hengekøye!

Klima

November og tidlig i desember er det mindre turister og lavere priser. Klimaet er på sitt beste mellom november og april med temperaturer rundt 25 C.

Vil du reise til Yucatan?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Yucatan og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MEXICO

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...