{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Cook Islands

cook-islands-paradise-beach-cover
cook-islands-bungalow-lagoon-ocean-sidebar

Cook Islands

Midt i Stillehavet, langt unna alt annet, spredt over et område på størrelse med Vest-Europa, ligger paradis. I hvert fall hvis man tenker at paradis er krystallklart vann, palmekledde strender, blå himmel, ro og fred og den ene fantastiske utsikten etter den andre. Sånn er det på Cook Islands, som består av 15 øyer. Nærmeste nabo av en viss størrelse er New Zealand.

Spør oss om reiser til Cook Islands

Reisen til Cook Islands er en reise til en annen verden

Når man er på sitt livs reise til Cook Islands og slapper av i en hengekøye i palmenes skygge med utsikt til det krystallklare, turkisgrønne havet og kan skimte korallenes formasjoner under overflaten et lite stykke ut i havet, oppdager man raskt hvor langt unna man er hverdagen og den verden man kjenner. Man føler seg rett og slett lykkelig isolert fra resten av verden. Her finner man bare himmelen, havet, strender, palmetrærne og de frodige fjellene.

Når man før eller senere har kommet seg opp av hengekøyen, kan man f.eks. snorkle eller dykke blant vakre koraller og fargestrålende fisk i store stimer. Man kan ri på hest over de frodige fjellene. Dra på en fottur gjennom jungelen. Nyte de lokale spesialitetene som f.eks. ika mata – rå tunfisk med kokosmelk og grønnsaker, kjempegodt! Cook Islands minner på mange måter om Hawaii, spesielt når det gjelder den polynesiske kulturen, og begge øygruppene ligger på samme breddegrad i Stillehavet. Les mer om et par av Cook Islands’ hovedøyer nedenfor.

Rarotonga

Reisen til Cook Islands starter for mange på hovedøya Rarotonga. Her finner man både banker, restauranter og forskjellige former for underholdning, blant annet i form av den lokale maori-kulturen og danseoppvisninger. Gjør som de lokale: stå opp tidlig søndag morgen og hør på a cappella-sang i kirkene, som vanligvis er fylt med mennesker. I den motsatte enden av døgnet, rundt midnatt, møtes mange ved havet for å se på flyene som lander på flyplassen like ved byen.

Aitutaki

Aitutaki har ikke opplevd den samme turiststrømmen som Rarotonga, men øya har et par fantastiske høydepunkter. Her finner du blant annet den vidunderlige turkise lagunen midt på øya, med den bittelille palmeøya Tapuetai som et fata morgana-aktig midtpunkt midt i det gjennomsiktige, fortryllende vannspeilet. Andre steder på Aitutaki kan man se øyas berømte kjempetrær, også kan man selvfølgelig oppleve korallrevene som strekker seg rundt øya. Her kan du se gigantiske muslinger og fisk i alle mulige farger. Det er bokstavelig talt utrolig!

Atiu, Mitiaro og Mangaia

Disse tre øyene er bare noen få av Cook Islands’ mange paradisøyer. På Atiu kan du blant annet se kalksteinsklipper og kaffeplantasjer i stor stil, mens Mitiaro og Mangaia byr på tradisjonelt landsbyliv og vakker natur. Enda mer avsidesliggende og lite besøkt er de vakre øyene Penrhyn og Manihiki.

Husk!

Husk at man alltid må betale 55 New Zealandske Dollar når man reiser fra Cook Islands. Dessuten skal man være oppmerksom på at man skal ha reservert overnatting før ankomst til Rarotonga.

Vil du reise til Cook Islands?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Cook Islands og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL COOK ISLANDS

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...