{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reise til Fiji med KILROY
Reise til Fiji med KILROY

Reise til Fiji - Backpacking i paradis!

Store smil vil møte deg hvor enn du går og Bula vil bli ditt nye favorittord! Reis til vakre Fiji øyene og tilbring late dager på stranden eller ved å dykke ned blant de flotte korallrevene. Her trengs det ingen filter!

Spør oss om reiser til Fiji

Fiji er en perle midt ute i Stillehavet - et tropisk paradis bestående av mer enn 333 øyer. Her kan du oppleve magiske landskap i deilig klima og et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser. Finn din helt egne drømmestrand, dykk ned i det krystallklare vannet, og kom tett på den unike kulturen. Så snart du ankommer flyplassen i Nadi på hovedøya Viti Levu, vil du bli møtt av den vennligheten og gjestfriheten som Fiji har blitt så kjent for!

Ferie på Fiji

En reise til Fiji byr på mye gøy! Byen Nadi ligger på Viti Levu som er den største av øyene på Fiji. Øya kan uten problemer utforskes med buss. På nordsiden av Viti Levu finner man den lille øyen Nananu-i-Ran, som er det perfekte stedet for deg som er på jakt etter nydelige kritthvite strender. Hovedstaden Suva ligger øst på Viti Levu, og i sør brer vakre Coral Coast seg ut og ønsker snorklere og dykkere velkommen. Etter at du er ferdig med å utforske Viti Levu, bør du ta turen videre til de berømte Yasawa øyene (Yasawa Islands). Her vil du finner de virkelig øde stedende, som oser av Stillehavets salige, avslappede atmosfære.

Å reise til Fiji gir deg også muligheten til å bli kjent me Fijianerne: folk som ikke kjenner til ord som stress og hastverk, og lever i stedet et rolig, avslappet liv, en livsstil som raskt smitter over på enhver besøkende. Etter hvert som du tilvenner deg den avslappende livsstilen, er det en opplevelse som du bare må prøve mens du er på Fiji øyene; å drikke kava. Denne lokale drikken er brygget på støv fra roten til planten med samme navn, som så blandes med litt vann. Resultatet er noe som minner om gjørmevann og gjør tungen din nummen, men drikken er en viktig del av den lokale kulturen og det sosiale livet på Fiji. 

Reisetips til Fiji: Yasawa øyene

Yasawa øyene kan enkelt nås med båt, og den enkleste måten å komme seg mellom de små øyene på er å bestille et av våre fleksible båtpass. Du bestemmer selv hvor mange dager du ønsker å kjøpe passet for (7, 14 eller 21 dager) og hvilke øyer du ønsker å besøke. Dette er ikke bare den perfekte måten å øyhoppe på, det er også det perfekte stedet å gjøre det på! Yasawa øyene er simpelthen smellvakre og du kjenner dem garantert igjen dersom du har sett filmen "Cast Away" med Tom Hanks, som ble spilt inn nettopp her. Disse øyene er ikke bare vakre på overflaten, for under havoverflaten skjuler det seg en fargerik verden full av flotte koraller, fargerik fisk, skilpadder, skater og haier. Reiser du til Fiji og Yasawa øyene er du derfor nødt til å prøve dykking! Viderekomne dykkere bør reise til Kadavu Island, et dykkeparadis der korallrevet strekker seg rundt hele øya.

Livet på Fiji er rett og slett herlig; nydelige strender, krystallklart vann, vennlige mennesker og en livsstil som lett smitter. Reis nå og glem alt som heter stress!

Vil du reise til Fiji?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Fiji og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på Fiji

Bula! Velkommen til paradiset Fiji. Denne øynasjonen har massevis av kule opplevelser og aktiviteter å by på, og vi kan spesielt anbefale øyhopping blant Yasawa øyene. Hvis du lengter etter å litt tøffere fysisk aktivitet kan en fitness camp kanskje være noe for deg? Dykking og snorkling er såklart også populære aktiviteter på Fiji.

Fortsatt usikker? Da bør du lese disse

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FIJI

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...