{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fransk Polynesia

french-polynesia-tahiti-mount-otemanu-cover
french-polynesia-tahiti-fish-maupiti-sidebar

Reiser til Fransk Polynesia - Velbehag i Stillehavet!

Tahiti er den mest populære øya i Fransk Polynesia. Disse øyene har i en årrekke fristet turister - og med god grunn! Her kan du slurpe i deg iskalde paraplydrinker på lekre palmestrender, og bli kjent med den vennlige øybefolkningen. Øyenes atmosfære er rett og slett fantastisk!

Spør oss om Fransk Polynesia

Vil du oppleve så mye av Stillehavet som mulig på kort tid anbefaler vi at du reiser til Tahiti og øyene omkring i øygruppen Society Islands, som alle er en del av Fransk Polynesia. Vi gir deg gode reisetips for Tahiti, og hvordan du kan få mest ut ferien din til dette paradiset uten at det blir for dyrt.

Tahiti - Surfing, drinker, blomster og lavastrender

Tahiti vil for de fleste assosieres med unge piker kledd i blomsterkranser, palmestrender, festmåltider og malerier av Gauguin. Du vil imidlertid ikke finne hvite sandstreder her; Tahitis strender består av svart lava. Utforsk små landsbygder som ligger gjemt i dalene mellom store vulkaner, og ta en tur innom Gauguin museet der du kan lære om hans produktive år på Tahiti på slutten av 1800-tallet. 

Tahiti påstår å være stedet der surfesporten oppstod, og her kan du virkelig fange fantastiske bølger både for nybegynnere og profesjonelle. På Tahiti Iti, den minste av Tahitis to øyer, ligger Hava'e Pass der du vil finne en av verdens største, farligste og aller beste bølger, Teahupoo, som er reservert for profesjonelle surfere.

Huahine - Backpackernes paradis

Dersom du er på utkikk etter avslappet strandlig atmosfære i ekte backpackerstil på reisen din til Fransk Polynesia kommer du til å elske Huahine! De flotte sandstrendene her har enda ikke blitt spist opp av internasjonale luksushoteller, noe som betyr at masseturisme heller ikke eksisterer. Her kan du surfe på herlige bølger og kose deg på strendene eller i de billedskjønne lagunene - og nyte livet! Huahine er i høy grad et lite avslappet, rimelig og vakkert paradis. 

Ra'iatea - Society Islands eneste skipsvrak for dykkere

Ra'iatea er den ville og utemmete øya i øygruppen Society Islands, og blir ofte forbisett av turister. Her finnes ingen ordentlige strender, men naturen er rå og ekte, og lokalbefolkningen lever stolte og respektfulle for sine tradisjoner. Du kan dykke på skipsvraket, og inne i det finnes det luftlommer på 25 meters dyp der du kan ta av masken og nyte lukten! 

Bora Bora - Forførende luksus

Bora Bora forfører deg til å bo en smule for ekstravagant, handle litt dyrere enn planlagt og spise flottere enn først tenkt - men du vil sannsynligvis nyte å bruke pengene dine her på en av verdens desidert vakreste øyer. Bora Bora er en atoll omkranset av korallrev, med små ubebodde paradisøyer innenfor revet. Sjøen rundt øya er krystallklar, og fra overflaten kan du uten problem skimte barrakuda og skater som svømmer metervis under deg. Dersom du vil svette litt kan du klatre på Mt Pahia midt på øya - du vil garantert være stolt av deg selv når du sitter på toppen og nyter utsikten!

Maupiti - Et ukjent paradis

Maupiti er som en slags miniversjon av Bora Bora, eller slik den var for 40 år siden. Her finnes ingen hoteller eller minibanker, og det er få restauranter. Her kan du leve på kokosnøtter som faller ned i den perfekte, kritthvite sanden og på eksotisk fisk fanget med harpun i turkisfargede laguner - der du også kan snorkle og få følelsen av å befinne deg i et gigantisk saltvannsakvarium. Maupiti er fremdeles et ukjent paradis på jord som følge av øyas øde beliggenhet, men absolutt verdt å oppleve!

Vil du reise til Fransk Polynesia?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Fransk Polynesia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FRANSK POLYNESIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...