{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Fantastiske Rock Islands på Palau
Dykk ned i utenomjordiske Jellyfish Lake

Reiser til Palau – Et stillehavsparadis

Palau er en vakker øygruppe i Stillehavet, tatt ut av en hvilken som helst drøm. Reiser du til Palau kan du forvente magiske opplevelser som dykking i verdensklasse, fantastisk dyphavsfiske, fossefall i regnskogen, utrolige Rock Islands og utenomjordiske Jellyfish Lake. Hos oss finner du billige reiser til Palau.

Spør oss om reiser til Palau

Palau er en øystat i Oceania og tilhører rent geografisk Mikronesia. Landet ble selvstendig så sent som i 1994 og består av mellom flere hundre øyer hvorav åtte er bebodde. Hovedstaden heter Koror og Palau har maritime havgrenser til Indonesia, Filippinene og Mikronesia.

Reise rundt på Palau

Lei bil! Det er enkelt å ta seg rundt på Koror, øya som har samme navn som hovedstaden, men for å komme seg litt ut av byen er det enkleste å leie bil. Babeldaob som er den største øya, byr på spektakulære fossefall i regnskogen. Det er korte fotturer til fossefallene, og du kan belønne deg selv med en herlig dukkert. Ngardmau er det best kjente og også enklest å komme til. Det tar deg kun 15 - 20 minutter fra parkeringsplassen.

Dykking i verdensklasse på Palau

At Palau er en av verdens beste dykkedestinasjoner er det liten tvil. Vi garanterer at nesten alle andre dykkeopplevelser du har hatt tidligere vil blekne i forhold til den verden som her møter deg under vann. The Blue Corner, German Channel, Ulong Channel og Blue Holes er noen av de mest kjente og mest spektakulære dykkene du noensinne vil gjennomføre. Haier, rokker, skilpadder, stimer med barracudaer, koraller og fargerike fisk i tusentall venter deg. Sams Tours er den operatøren vi anbefaler. Smådyrt, men trygt og profesjonelt.

The Rock Islands

The Rock Islands på Palau har vært en del av UNESCOs verdensarvliste siden 2012. The Rock Islands består av ca. 250 kalksteinsøyer som ligger og dupper i havet en drøy halvtime fra Koror. Øyene er for det meste ubebodd og er kjent for sine utrolige strender, blå laguner og de ​​særegne soppaktig former. Det er også rundt The Rock Islands du finner de beste dykkesitene og Jellyfish Lake.

Jellyfish Lake, Palau

En tur til Jellyfish Lake er et must, og inkludert i de aller fleste dykketurene. Jellyfish ligger på en av The Rock Islands, ca 40 minutter fra Koror. Millioner av maneter har blitt fanget i innsjøen som har blitt dannet på øya. Der har de sittet fast i ca. 12000 år, så lenge at de har mistet evnen til å brenne. Du er altså helt trygg når du hopper uti og snorkler rundt i en smått surrealistisk og utenomjordisk verden. Manetene er overalt, som tatt rett ut av et av dine verste mareritt. Det er ufattelig fascinerende!

Mystikk på Palau

Lengst nord på Babeldaob finner du det arkeologiske området Badrulchau. Opphavet til de 39 enorme stenene og uthoggingene du finner her, er den dag i dag ikke kjent. Noen av steinene veier opp til 5000 kilo, og ingen vet hvordan eller hvorfor de befinner seg der. Det mest fascinerende med disse monolittene er det faktum at steinene ikke stammer fra Palau. Det betyr at materialet som ble brukt til å bygge steinene har kommet langveis fra. Eksperter daterer steinene til ca. år 100 e. Kr.

Strender på Palau

Til manges store overraskelse finner du ikke spesielt mange strender på Palau. De du finner er enten private, tilhører de større resortene eller ligger relativt utilgjengelig. Største delen av kysten er dekket av mangroveskog. Vil du likevel nye late dager på en strand kan du betale mellom 10-20 dollar for å slippe inn på resortene. Det finnes en offentlig strand på Koror, men vi tror ikke du er så keen på å ligge der for å si det sånn.

Eventyrlysten på Palau

Vil du sette dine ben et sted selv svært få lokale noen gang reiser kan du chartre en båt og reise ut til Kayangel. Kayangel er den nordligste atollen som er med på å utgjøre Palau. Her bor det snaue 100 mennesker som stort sett bare får besøk av fiskere og pirater fra Filippinene. Det er en tøff tur og 2 timer over åpent hav for å komme dit, men spennende, det er det! Benytt sjansen til å fiske på veien.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PALAU

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...