{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Deilige omgivelser på Samoa
Fantastiske opplevelser på Samoa

Reiser til Samoa - Et fantastisk Stillehavsparadis

Du vil huske reisen din til Samoa for de eksotiske jungelturene rundt øyenes fuktige regnskoger, forfriskende ferskvann, dramatiske fossefall, vandring langs øde vulkankratre, paradisstrender og ikke minst den vennlige og tradisjonsrike befolkningen. Hos KILROY finner du billige reiser til Samoa!

Spør oss om reiser til Samoa

Samoa er et av de minste og fattigste landene i Stillehavet. Her vil du ikke finne fancy feriehoteller langs stranden som i f. eks Fransk Polynesia, men i stedet upretensiøse småhytter. Selv hovedstaden er en liten provinsby der innbyggerne alltid har tid til et smil eller en prat, og de forteller deg alltid akkurat det du vil høre - så still åpne spørsmål!

En reise til Samoa vil på mange måter by på samme type opplevelser som en reise til Salomonøyene. Samoas fordel er imidlertid at infrastrukturen er bedre og at øyene er letter tilgjengelige enn de spredte Salomonøyene. Ulempen er dog at det er en smule flere turister her, og færre uoppdagede øyer. La lengden på oppholdet ditt avgjøre hvilken destinasjon du velger!

Upolo - heng med de lokale

Hovedstaden Apai på øya Upolo er et utmerket sted å betrakte hvordan den lokale Stillehavskulturen tilpasser seg global moderne innflytelse. Byen i seg selv er ikke så sjarmerende og fremstår som skitten og tettbygd, men det er her du vil finne det beste tilbudet av kafeer, restauranter og lokalt natteliv med høylytt R&B musikk - et bra sted å finne lokale venner med godt humør! Benytt også sjansen til å se en rugbykamp der du kan heie på lokalhelter.

Den eneste begivenheten som så langt i det 21. århundret har fått pulsen til å stige på diskusjoner blant befolkningen i Apai er beslutningen om å endre kjøreretningen. Fra 7. september 2009 kjører alle på venstre side i stedet for tidligere høyre. PASS (People Against Switching Sides) gikk sterkt i mot den nye loven og delte befolkningen i to.

Slapp av et par dager i en liten palmehytte på en av Upolus mange lekre strender, og nyt at det finnes verken internett eller andre vestlige forstyrrelser. Dagene smelter sammen ettersom de alle består av å snorkle, flette palmematter med de lokale og fordøye kokosbrød, kokosris, kokosmelk, kokossalat og kokos-alt-mulig. Et godt lokalt tips er å bruke kokos som myggmiddel. Dersom du smører deg inn i kokosolje blir nemlig huden så fet og glatt at myggen glir av dersom den prøver å stikke deg…!

Savai'i - vulkansafari, dykketurer og deilig, hvit sand

Savai'i er en ekte vulkanøy, og fremstår som mer avslappet en Upolu. Det barske lavalandskapet består av 450 kjegleformede vulkaner. Mt Matavanu står for mesteparten av lavaen, etter det siste store utbruddet mellom 1905 og 1911. Vulkanen et verdt en visitt, om ikke for det imponerende månelandskapet av lava så definitivt for å oppleve den eldgamle vulkanvokteren Api Utumapu som har merket av hele vandreruten med sære skilt skrevet på hans egne pidginengelsk. Dwarf's Cave er en endeløs lavahule med skarpe kanter og små elver som også er verdt å utforske - men husk gode sko, lommelykt og en lokal guide.

Lokale dykkesentre arrangerer snorkle- og dykketurer rundt på øya. Unngå å dykke i Manase Lagoon ettersom kloakk har drept mange av korallene, men dykk heller ned i vannet utenfor korallrevet der massevis av fiskestimer, fargerike koraller, hai, skilpadder og innimellom sterke havstrømmer vil gi deg mange spennende undervannsopplevelser. Du kan også dykke på skipsvrak innenfor revet blant barrakudaer så skremmende store at du risikerer å få regulatoren i vranghalsen…!

Savai'i har et utvalg flotte, hvite sandstrender der du kan bo i primitive stråhytter rett ved sjøkanten, og bare nyte livet og dagene som kommer og går. Turister med dyre eiendeler vil nok få panikk av all sanden som potensielt kan snike seg inn i kameraer eller ned i tastaturet på laptopen! Du kan velge blant en rekke historiske steder på øya som kan inkluderes på hyggelige dagsturer. De lokale kan arrangere rundturer på øya for deg, men billeie er nesten like rimelig og gir deg langt mer frihet og fleksibilitet. Pass imidlertid på griser, høns, hunder og barn som løper fritt rundt på det meste av Samoa.

Manono og Apolima - små vakre opplevelser

Dersom du vil litt lengre vekk fra alt som minner om vestlig sivilisasjon så bør du reise ut til Manono, en av de to små øye som ligger i det 22 km brede stredet mellom Upulo og Savai'i. Her kan du bo billig med mat og snorkleturer inkludert i prisen, så trenger du ikke arrangere noe selv. Den andre øya i bukten, Apolima, stiger utilgjengelig opp av havet med sine stupbratte klippesider. Det er definitivt en unik opplevelse å overnatte hos en av øyas totalt 80 beboere!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SAMOA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...