{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
tonga-humpback-whale-underwater-blue-ocean-cover
tonga-aerial-islands-blue-sea-sidebar

Reiser til Tonga - Alt det gode fra Stillehavet!

Tonga er et Stillehavsparadis for backpackere, og består av totalt 170 øyer. Kaptein Cook døpte Tonga "vennskapsøyene", og 500 år senere blir nåtidens oppdagelsesreisende fremdeles mottatt med hjerterom og gjestfrihet. 

Spør oss om reiser til Tonga

Selv det stadig bygges flere og flottere hoteller rundt i øyriket så er Tonga fremdeles et uberørt paradis der dagliglivets hastighet går på laveste gir. Her finner man alltid tid til sladderprat og daglige møter i Kawa-klubbene, og tonganske forretningsmenn slentrer full av overskudd rundt i komfortable saronger - som matcher blazer og slips.


Vannaktiviteter i verdensklasse

Tongas øyer byr på vannaktiviteter i absolutt verdensklasse: unike snorkle- og dykkeopplevelser, hoppende knølhvaler, seilas, kajakkpadling, surfing, fiske og kritthvite sandstrender. Når du allerede har reist helt hit må du sørge for å bli hengende lenge nok til å utforske alt disse paradisøyene har å by på - og når fergeturene i mellom blir for kvalmende er det bare å spandere på deg et par lokalflygninger i stedet!

Tongatapu

Tongas hovedstad Nuku'alofa ligger på den største øyen i øygruppen - Tongatapu. Øya har ikke spesielt mange badestrender men har derimot blitt et populært surfested. Bølgene brekker over lave korallrev 100 meter ut i fra kysten, så surfing på Tongatapu er imidlertid ikke for nybegynnere. Reis ut til de kraftige Mapu'aa'Vaca "blow holes" som vakkert strekker seg over 5 km langs den sydvestlige kysten.

De mer eventyrlystne må ikke gå glipp av å utforske Anahulu-grottene som ligger i nærheten av Mapu'aa'Vaca. Ingen vet nøyaktig hvor hulene ender, og de utforskes best med gode sko og en pålitelig lommelykt. Du kan også snorkle inne i hulene dersom du tar med en kraftig undervannslykt.

Øygruppen Ha'apai

Drømmer du om å slentre langs øde strender og kjenne finkornet sand mellom tærne mens salt sjøbris blåser deg i håret? Da bør du reise ut til øygruppen Ha'apais 62 øyer - hvorav 45 er bebodde. Opplevelsen er verdt både tid og penger, for ut på disse uberørte øyene kommer det svært sjelden turister! Dykking er perfekt i øygruppen Ha'apai, og dette kan arrangeres fra hovedøya Lifuka. Hvaler er ikke til å unngå å få øye på, enten fra land eller under fergeturene fra øy til øy.

Ha'apais vakreste øy er vulkanøya Tofua. Det er noe vanskelig å komme i land her, så du får sannsynligvis bare muligheten til å beskue dette synet fra båt.

Øygruppen Vava'u: snorkling med hvaler

De fleste turister finner man på øyene i gruppen Vava'u som ligger i det nordlige Tonga. Hovedøya Neiafu har det største tilbudet av aktiviteter for besøkende, og her finnes det aktiviteter for enhver smak. Vava'u er mest kjent for hvalsafari, og fra juli til november yngler knølhvaler mellom øyene i hopetall.

Niuas: verdens ende

Nord for Vava'u, langt vekk fra alt annet, reiser tre små vulkanøyer seg opp av havet. Dette er Niuas-øyene som ligger en halv dags seiltur fra Tongatapu. Lengre vekk kommer du ikke! De færreste tonganere har satt sine ben her, og de 1400 beboerne på øyene klarer seg fint på egenhånd og kunne aldri tenkt seg å forlate hjemstedet sitt. Dette er grunnen til at Niuas er annerledes enn resten av Tonga - folk snakker en annen dialekt her, de kan knapt engelsk og de er generelt mer konservative. De tre vulkanøyene byr alle på flotte vandreturer langs vulkankrater og over golde lavamarker. Det er en ekstrem opplevelse å vandre uforstyrret rundt på disse tidligere kraftfulle vulkanene!

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL TONGA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...