{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vanuatu

vanuatu-ratua-island-boat-turquoise-cover
vanuatu-luganville-fruit-basket-market-sidebar

Reiser til Vanuatu

Dersom du drømmer om å reise til et sted utenfor allfarvei der du kan leve ut dine heteste stillehavsfantasier - så er Vanuatu definitivt rette stedet for deg! Denne eksotiske øya ligger et stykke ut i Stillehavet fra Australias østkyst og byr på det beste innen tropisk skjønnhet. Hos oss finner du billige reiser til Vanuatu!

Spør oss om reiser til Vanuatu

På en reise rundt Vanuatu får du virkelig oppleve et vaskeekte stillehavsparadis med alt det hjertet begjærer; korallrev, frodige jungler, vulkanterreng og en eksotisk livsstil. Vanuatu består av 83 øyer hvorav mange er små av størrelse og mer eller mindre ufremkommelige. Hovedstaden heter Port Vila og ligger på øya Efate, og her kan du nyte et eksotisk ferieopphold med utsikt utover vakre laguner fra hotellrommet, og minst like vakker utsikt fra bordkanten på en av de mange koselige og innbydende restaurantene - der du selvsagt også kan få en smakebit på spennende lokalretter. Noe av det beste med Vanuatu er kanskje det at lokalbefolkningen er så utrolig vennlige og imøtekommende at de uten å nøle gladelig viser deg rundt i hjemlandet deres - selv uten å be om så mye som en krone for det, og uten å på noen annen måte prøve å lure penger ut av deg. Her er folk nemlig vennlige fordi de rett og slett ønsker og være det, og fordi de er stolte av nasjonen sin!

83 øyer i Stillehavet

Vanuatu består av 83 fjellkledte øyer beliggende i Stillehavet. Det er mer enn 1700 km i distanse til østkysten av Australia, samt noe kortere til nabolandene Salomonøyene i sør og Fiji i vest. Øygruppen er et sant Stillehavsparadis og et perfekt sted å mellomlande på dersom man allerede skal fly mellom Australia/ New Zealand og USA eller motsatt. Strendene er kritthvite, havet krystallklart og livstilen fullstendig avslappet - hva mer kan man ønske seg?

Vanuatus velsignelser

Ja, på en reise til Vanuatu møter du et sant paradis med innbydende hvite sandstrender omkranset av krystallklar t hav, men landet kan absolutt by på mer enn bare dette! Vanuatu er også stedet der du vil gjøre fantastiske kulinariske oppdagelser i matveien, samt at det ligger et vrak etter et luksusskip ikke langt fra kysten med glimrende dykkeforhold. I tillegg kan du få adgang til verdens mest tilgjengelige aktive vulkan samt - hold deg fast - et gigantisk fikentre på størrelse med en hel fotballbane!

Snorkling på Vanuatu: Island Hideaway

Dersom du reiser til Vanuatu er det selvsagt mer å oppleve enn bare fikentrær og gourmet mat, her kan du også nyte godt av supre snorkle- og dykkeforhold i krystallklart vann. Det beste stedet å gjøre det på er øya med det passende navnet Island Hideaway. Her kan du more deg med den ene utrolige undervannsopplevelsen etter den andre - vi garanterer suksess!

Vanuatus vulkaner og kraterinnsjøer

Den tidligere nevnte vulkanen, som sies å være verdens best tilgjengelige aktive vulkan, har fått navnet Mount Yasur. Den 351 meter høye vulkanen er konstant aktiv i likhet med mange av de andre vulkanene på Vanuatu. Det er lettvint å arrangere en utflukt til Yasur. En av de mer avsidesliggende øyene i øygruppen Vanuatu er Aoba eller Amba Iceland, som stort sett består av mystiske skoger og en rekke vakre og sagnomsuste kraterinnsjøer i ulike farger. Dette stedet er kanskje ikke det enkleste å komme seg til, men det er definitivt verdt bryet og uten tvil et høydepunkt på reisen!

Port Vila: Vanuatus hovedstad

Vanuatus hovedstad Port Vila ligger på øya Efate og er landets sentrum for turisme. Det er veldig koselig her med massevis av kolonisjarme, gode restauranter og vakker utsikt over de omkringliggende lagunene fra nesten hvert eneste hotellrom i byen. I nærheten av Port Vila kan du teste ut rappelering fra fossefall, paraseiling over kysten eller utforske imponerende grotter med stalaktitter - i tillegg til mye, mye mer!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL VANUATU

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...