{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Sør-Amerika

south-america-torres del paine-chile-cover
south-america-woman-dancer-salvador-brazil-sidebar

Reiser til Sør-Amerika - Et eventyr fra Andes til Amazonas

Sør-Amerika er kontinentet for deg som lever etter prinsippet "mañana mañana" ved å utsette alle bekymringer og bare nyte livet. Ta fatt på en rundreise og opplev den avslappede atmosfæren som brer seg over kontinentet. På Backpacking i Sør-Amerika vil du møte på unike landskap, enestående storbyer og interessante mennesker!

Spør oss om reiser til Sør-Amerika

Backpacking i Sør-Amerika

Sør-Amerika starter der Panama ender, og strekker seg hele veien ned til det beryktede Kapp Horn i Chile - siste stopp før Antarktis. Vi gir deg de beste tipsene slik at du får med deg alle høydepunktene på rundreise i Sør-Amerika!

Strandhopping i Brasil er definitivt noe du ikke vil gå glipp av. Langs hele kysten dukker den ene herlige stranden opp etter den andre, så det er bare å legge seg rett ut på nærmeste hengekøye. Amazonas med sin unike flora og fauna er uten tvil et av Sør-Amerikas absolutte høydepunkter. Hiv deg med på et elvecruise, så befinner du deg raskt utenfor allfarvei i den dype jungelen. Der Paraguay, Argentina og Brasil møtes kan du finne tusenvis av fargerike sommerfugler, regnbuer og ikke minst, verdens mest imponerende fossefall, Iguazu Falls. Et absolutt must for backpacking i Sør-Amerika!

Trekking i Andesfjellene er et annet høydepunkt på listen. Du har drømt om inkaenes mystiske ruiner ved Machu Picchu i Peru, men å vandre Inka Trail og ankomme ruinene ved morgengry er enda bedre i virkeligheten. I områdene rundt Machu Picchu finnes en rekke andre spennende steder, som Lake Titicaca, Arequipa og Nazca Lines. Kombiner eventyret ditt i Peru med sykling, fotturer og rafting dersom du vil utvide reiseopplevelsen.

For tango, fotball og utmerkede biffmiddager er Argentina rette sted å være. Buenos Aires er en fantastisk storby og med sitt europeiske preg er dette et perfekt utgangspunkt for din første rundreise i Sør-Amerika.

Reisetips til Sør-Amerika

Karnevalsesongen i februar er definitivt den mest populære tiden på året å reise til Sør-Amerika. Sørg for å bestille flybilletter og overnatting tidlig dersom du reiser til karnevalet i Brasil.

Backpacking i hoveddelen av Sør-Amerika er bra året rundt, men planlegger du en lenger rundreise kan du følge disse reisetipsene: Amazonas er best mellom juni og desember. Skal du ta fatt på Inka Trail bør du reise mellom mai og oktober, da det kan bli veldig vått og gjørmete under regntiden. For sommer i Chile og Argentina bør du reise fra november til mars. 

For vinterelskere er puddersnøen i Andesfjellene spesielt populær. Sett kurs mot Santiago eller Mendoza, lei deg egen bil og kast deg ut i endeløs moro på skisportstedene Las Leñas, Los Penitentes, Bariloche eller Portillo, bare for å nevne noen. Skiføret er best i juli og august

Dersom budsjettet tillater det, anbefaler vi at du inkluderer de fantastiske Galapagosøyene på rundreisen i Sør-Amerika. Nok et imponerende naturvidunder og selve definisjonen av "Go before it's too late!" 

Vil du reise til Sør-Amerika?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Sør-Amerika og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Sør-Amerika

På backpacking i Sør-Amerika vil du møte på unike landskap, enestående storbyer og interessante mennesker. Opplev nydelige strender, Amazonas, elvecruise og verdens mest imponerende fossefall, Iguazu Falls. 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE I SØR-AMERIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Opplevelsesreiser i Sør-Amerika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...